Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM


Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

200 Χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

Τιμή και Δόξα στους Ήρωες και Ηρωίδες

Thank You to Philhellenes

Κυριακή, 31 Αυγούστου 2014

Νέο βίντεο τζιχαντιστών με αποκεφαλισμό λιβανέζου στρατιώτη

Κυριακή, 31 Αυγούστου, 2014

Συγγενείς του λιβανέζου στρατιώτη Αλι αλ Σάγεντ θρηνούν
Νέο βίντεο τζιχαντιστών με αποκεφαλισμό λιβανέζου στρατιώτηMαχητές του Ισλαμικού Κράτους αποκεφάλισαν έναν στρατιώτη από τον Λίβανο, ο οποίος βρισκόταν μεταξύ των 19 στρατιωτών που είχαν αιχμαλωτίσει πριν από λίγες μέρες, όταν κατέλαβαν προσωρινά πόλη στη μεθόριο της Συρίας με τον Λίβανο.

Ο στρατιώτης, ο οποίος έχει αναγνωριστεί ως ο Αλι αλ Σάγεντ, ένας σουνίτης μουσουλμάνος από τον βόρειο Λίβανο, εμφανίζεται με τα μάτια καλυμμένα, τα χέρια του δεμένα πίσω από την πλάτη του, να αντιστέκεται και να κλωτσάει, ενώ ένας μαχητής ανακοινώνει ότι θα τον εκτελέσει.
Ο στρατός του Λιβάνου απέφυγε να σχολιάσει την είδηση, ωστόσο πηγές ασφαλείας και πηγές από το Ισλαμικό Κράτος επιβεβαίωσαν το γεγονός.
Ωρες μετά η οργάνωση ανήρτησε ένα βίντεο όπου εμφανίζονται εννέα άλλοι στρατιώτες να εκλιπαρούν για τις ζωές τους, απευθύνοντας έκκληση στις οικογένειές τους να βγουν στους δρόμους τις επόμενες τρεις ημέρες για να ζητήσουν την απελευθέρωση των ισλαμιστών κρατουμένων ως προϋπόθεση να μην έχουν την τύχη του αλ Σάγεντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου