Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Νέο βίντεο τζιχαντιστών με αποκεφαλισμό λιβανέζου στρατιώτη

Κυριακή, 31 Αυγούστου, 2014

Συγγενείς του λιβανέζου στρατιώτη Αλι αλ Σάγεντ θρηνούν
Νέο βίντεο τζιχαντιστών με αποκεφαλισμό λιβανέζου στρατιώτηMαχητές του Ισλαμικού Κράτους αποκεφάλισαν έναν στρατιώτη από τον Λίβανο, ο οποίος βρισκόταν μεταξύ των 19 στρατιωτών που είχαν αιχμαλωτίσει πριν από λίγες μέρες, όταν κατέλαβαν προσωρινά πόλη στη μεθόριο της Συρίας με τον Λίβανο.

Ο στρατιώτης, ο οποίος έχει αναγνωριστεί ως ο Αλι αλ Σάγεντ, ένας σουνίτης μουσουλμάνος από τον βόρειο Λίβανο, εμφανίζεται με τα μάτια καλυμμένα, τα χέρια του δεμένα πίσω από την πλάτη του, να αντιστέκεται και να κλωτσάει, ενώ ένας μαχητής ανακοινώνει ότι θα τον εκτελέσει.
Ο στρατός του Λιβάνου απέφυγε να σχολιάσει την είδηση, ωστόσο πηγές ασφαλείας και πηγές από το Ισλαμικό Κράτος επιβεβαίωσαν το γεγονός.
Ωρες μετά η οργάνωση ανήρτησε ένα βίντεο όπου εμφανίζονται εννέα άλλοι στρατιώτες να εκλιπαρούν για τις ζωές τους, απευθύνοντας έκκληση στις οικογένειές τους να βγουν στους δρόμους τις επόμενες τρεις ημέρες για να ζητήσουν την απελευθέρωση των ισλαμιστών κρατουμένων ως προϋπόθεση να μην έχουν την τύχη του αλ Σάγεντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου