Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Επτά χώρες θα δώσουν όπλα στους Κούρδους στη μάχη κατά των τζιχαντιστών

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Τετάρτη, 27 Αυγούστου, 2014
Επτά χώρες, πέραν των ΗΠΑ, έχουν δεσμευτεί ότι θα παραδώσουν όπλα στις κουρδικές δυνάμεις προκειμένου να τις βοηθήσουν στη μάχη εναντίον του Ισλαμικού Κράτους στο βόρειο Ιράκ, ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Τσακ Χέιγκελ.
«Πέρα από τη στήριξη των ΗΠΑ και της ιρακινής κυβέρνησης, 7 χώρες —η Αλβανία, ο Καναδάς, η Κροατία, η Δανία, η Ιταλία, η Γαλλία και η Βρετανία— έχουν δεσμευτεί ότι θα προμηθεύσουν τις κουρδικές δυνάμεις με όπλα και εξοπλισμό που χρειάζονται κατεπειγόντως» ανέφερε ο Χέιγκελ σε ένα δελτίο Τύπου του υπουργείου του.
Παράλληλα, έγινε γνωστό ότι το Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών θα συγκληθεί εκτάκτως στη Γενεύη την επόμενη Δευτέρα για να εξετάσει τα εγκλήματα και τις παραβιάσεις που έχει διαπράξει το Ισλαμικό Κράτος και άλλες οργανώσεις ανταρτών στο Ιράκ, αναφέρει μία ανακοίνωση των Ηνωμένων Εθνών που εξεδόθη σήμερα.
Το αίτημα, που κατέθεσε η κυβέρνηση του Ιράκ, υποστήριξαν κράτη όπως η Αίγυπτος, εκ μέρους των Αραβικών κρατών, το Ιράν, οι ΗΠΑ και χώρες-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, προστίθεται.
ΑΠΕ-ΜΠΕ,AFP

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου