Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

Ο Αμπελώνας τιμά τον Γιώργο Καραγκούνη


Παρασκευή, 1 Αυγούστου, 2014

Γκρεμίστε τα Τείχη επιστρέφει ο Ήρωας Γιώργος Καραγκούνης

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αμπελώνα, Ηλείας "Αγία Παρασκευή" και η ποδοσφαιρική ομάδα του Αμπελώνα, αύριο Σάββατο και ώρα 8 μ.μ θα βραβεύσουν τον αρχηγό της Εθνικής Ελλάδος ποδοσφαίρου Γιώργο Καραγκούνη. Τον μεγάλο πρεσβευτή… του χωριού τους, που τίμησε και δόξασε την φανέλα της Εθνικής μας ομάδας και όχι μόνο…  έχοντας σωρεία διακρίσεων. Τον παίκτη-μεγαλείο που πάντα έδινε τον καλύτερο του εαυτό και μοχθούσε για τη νίκη.
Ο σπουδαίος άσος και άλλοτε παίκτης του Απόλλωνα Αθηνών, του Παναθηναϊκού, της Ίντερ, της Μπενφίκα και της Φούλαμ θα τιμηθεί στην πλατεία του χωριού του, Αμπελώνα, Ηλείας (8μ.μ το βράδυ του Σαββάτου), εκεί όπου μεγάλωσε και κλότσησε… για πρώτη φορά "την στρογγυλή θεά', προτού ξεκινήσει για την μεγάλη ποδοσφαιρική του καριέρα.
Θα τον τιμήσουν οι συγχωριανοί του και όλη η Ηλεία, ως ελάχιστη τιμή, σε όσα έχει προσφέρει στο  Ελληνικό Ποδόσφαιρο .
Η συγκεκριμένη ξεχωριστή πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμπελώνα και τις τοπικής ομάδας, αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία, διότι είναι η πρώτη βράβευση για τον "τυπάρα", λίγες μέρες μετά το κλείσιμο της καριέρας του στην Εθνική ομάδα και της παρουσίας του, στο Μουντιάλ της Βραζιλίας. 
Πηγή: ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου