Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

Νεκρός 42χρονος σε εργατικό ατύχημα στη ΔΕΗ Μεγαλόπολης

Δευτέρα, 18 Αυγούστου, 2014
Eργατικό ατύχημα με θύμα έναν 42χρονο ηλεκτρολόγο σημειώθηκε στο εργοστάσιο της ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη το απόγευμα της Κυριακής.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 42χρονος Θανάσης Αναστόπουλος από τα Περιβόλια Μεγαλόπολης, υπέστη ηλεκτροπληξία την ώρα που εργαζόταν στο ορυχείο στο Ψαθί, καθώς προσπαθούσε να αποκαταστήσει μία βλάβη σε εκσκαφέα και κεραυνοβολήθηκε από ηλεκτρικό ρεύμα 6KV.
Ο άτυχος 42χρονος υπέστη ακαριαίο θάνατο και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για να κατεβάσει το άψυχο σώμα του από το ύψους 30 μέτρων σκαπτικό μηχάνημα.
Στο σημείο επικράτησε πανικός για αρκετή ώρα και η μονάδα τέθηκε εκτός λειτουργίας για αρκετή ώρα.
Στο άκουσμα του θλιβερού μαντάτου, η κοινωνία της ευρύτερης περιοχής βυθίστηκε στο πένθος, αφού ο 42χρονος Θανάσης Αναστόπουλος ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής και αγαπήτος, μια και ως πρόεδρος του Σωματείου Ορυχείων Σταθμών ΔΕΗ Μεγαλόπολης είχε αναπτύξει έντονη δραστηριότητα για την προστασία των εργατικών δικαιωμάτων των εργαζομένων της μονάδας.
Ο Θανάσης Αναστόπουλος ήταν πατέρας δύο παιδιών.
Προανάκριση διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Μεγαλόπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου