Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Πρόσκλήσεις Βενιζέλου σε Παπανδρέου-Σημίτη για την 3η Σεπτέμβρη

ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

Πρόσκληση να συμμετάσχουν στην εκδήλωση για την 3η Σεπτέμβρη την ερχόμενη Τετάρτη στο Ζάππειο, για τη συμπλήρωση των 40 χρόνων από την Μεταπολίτευση και από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ από τον Ανδρέα Παπανδρέου, απηύθυνε σήμερα προς τους πρώην πρωθυπουργούς και πρώην προέδρους του Κινήματος, Κώστα Σημίτη και Γιώργο Παπανδρέου, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος.

Πρόσκλήσεις Βενιζέλου σε Παπανδρέου-Σημίτη για την 3η Σεπτέμβρη
Σύμφωνα με ίδιες πηγές της Χαριλάου Τρικούπη, οι προσκλήσεις που απηύθυνε ο κ. Βενιζέλος μέσω προσωπικού email προς τον κ. Σημίτη και τον κ. Παπανδρέου, τη συμμετοχή των οποίων στην εκδήλωση θεωρεί αυτονόητη, κινούνται σε θερμό και ενωτικό κλίμα, σε τόνο συσπείρωσης της παράταξης στην πορεία προς την ανασυγκρότηση της.
Οι ίδιες πηγές επισημαίνουν ότι έχουν προσκληθεί όλοι στην εκδήλωση και ότι γίνονται εντατικές και πυκνές προετοιμασίες, με πνεύμα συσπείρωσης και ενότητας, χωρίς καμία διάθεση για διενέξεις με κανέναν, καθώς επίσης και ότι είναι αντίθετοι σε μάχες χαρακωμάτων και εσωστρέφειας.
Επιπλέον στη Χαριλάου Τρικούπη θεωρούν ότι η εκδήλωση του κόμματος για την 3η Σεπτέμβρη και η έκθεση ιστορικού υλικού "Από τον Ανένδοτο στην Αλλαγή" που πραγματοποιεί το Ίδρυμα Ανδρέα Παπανδρέου στο Ζάππειο από 1 έως 7 Σεπτεμβρίου, υπηρετούν τον ίδιο σκοπό και δεν έρχονται σε αντιπαράθεση μεταξύ τους.
Στο πλαίσιο των προετοιμασιών ενόψει της εκδήλωσης, στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη ανέφεραν ότι και στη χτεσινή συνάντηση που είχε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ με 21 εκπροσώπους Επαγγελματικών Επιμελητηρίων από όλη τη χώρα που προέρχονται από το χώρο της ευρύτερης δημοκρατικής παράταξης, συζητήθηκαν μεταξύ άλλων και θέματα που άπτονται της ενότητας και της προοπτικής της παράταξης.
Στο ίδιο πλαίσιο της προετοιμασίας ενόψει της εκδήλωσης, χτες υπήρξε συνάντηση στη Χαριλάου Τρικούπη με 100 συνδικαλιστικά στελέχη της παράταξης, καθώς επίσης και συνάντηση με τους γραμματείς των Νομαρχιακών Επιτροπών της Αττικής.
Πηγή ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου