Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Αρχίζουν τα "όργανα" στο Market Basket/Demoulas

Φωτο της JESSICA RINALDI/GLOBE STAFF
A shopper stops to read a sign in support of ousted Market Basket president Arthur T. DemoulasΕίμαστε με τον Αθανάσιο Τ. Δημουλά λέει η πινακίδα στην είσοδο ενός καταστήματος της αλυσίδας Market Basket.

Το τελεσίγραφο των αξιωματούχων στο Market Basket/Demoulas παρήλθε
Μέχρι τις τέσσερις και 
μισή χθες το απόγευμα ήταν το όριο που είχαν βάλει τα στελέχη της εταιρείας τς αλυσίδας σουπερμάρκετ Market Basket/Demoulas για την επαναφορά του πρώην Γενικού Διευθυντή Αθανάσιου Τηλέμαχου Δημουλά ο οποίος καθαιρέθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο τηε εταιρείας το οποίο ελέγχετε από τον πρώτο του εξάδελφο.Signs hung at the entrance of the company's corporate offices in Tewksbury on Tuesday.
Γλιτώστε την Market Basket λένε οι πινακίδες έξω από τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας

Οι νέοι διευθυντές της εταιρείας απειλούν ότι θα απολύσουν όσους δεν πάνε στην εργασία τους ή δεν κάνουν αυτά που τους λένε σε ανακοίνωση τους οι δύο νέοι γενικοί διευθυντές Felicia Thornton πρώην υπεύθυνη των οικονομικών στην αλυσίδα σούπερμάρκετς Albertsons και James F. Gooch πρώην πρόεδρο της εταιρείας RadioShack Corp
Οι μέχρι σήμερα αξιωματούχοι της εταιρείας που ζητούν την επιστροφή στο τιμόνι της εταιρείας τον Αθανάσιο Τηλέμαχου Δημουλά προγραμματίζουν να κάνουν "συλλαλητήριο" σήμερα το πρωί έξω από τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στο Tewksbury, Massachusetts αφού ένας-ένας και μία-μία θα εγκαταλείπουν τη θέση τους στην εταιρεία. Ακόμα πληροφορίες μας αναφέρουν ότι χιλιάδες εργάτες δεν θα πάνε για δουλειά στα σουπερμάρκετ της εταιρείας αλλά και οι διευθυντές των καταστημάτων δεν θα δεχθούν προϊόντα από τις κεντρικές αποθήκες σε ένδειξη συμπαράστασης.
Να σημειώσουμε ότι το θέμα "παίζει" σε όλα τα ΜΜΕ ενώ τα μεγαθήρια στον τομέα της αγοράς κοιτάζουν με ενδιαφέρον μία πιθανή διάλυση της εταιρείας Market Basket/Demoulas που σήμερα έχει 24 χιλιάδες εργάτες και ζτίρο πάνω από 5 δις δολλάρια. 
Η Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου