Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Επίθεση Μητσοτάκη και Γεωργιάδη σε ΣΥΡΙΖΑ-Φωτόπουλο για τη ΔΕΗ

Παρασκευή, 4 Ιουλίου, 2014

Επίθεση Μητσοτάκη και Γεωργιάδη σε ΣΥΡΙΖΑ-Φωτόπουλο για τη ΔΕΗ
Όλοι όσοι υπεραμύνονται του κρατικού χαρακτήρα της ΔΕΗ προασπίζονται τα δικά τους συντεχνιακά συμφέροντα και όχι το ευρύτερο καλό, είπε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Οι ίδιοι που επικαλούνται το δημόσιο χαρακτήρα της ΔΕΗ, όταν απολογούνται -και αναφέρομαι στον κ. Φωτόπουλο- για κατηγορίες που τους έχουν απαγγελθεί και βλέπουν το φως της δημοσιότητας, ισχυρίζονται ότι η περιουσία της ΔΕΗ δεν είναι δημόσια», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης, μιλώντας στον Σκάι.
«Η ΔΕΗ δεν αποκρατικοποιείται, πωλείται το 30% της επιχείρησης έτσι ώστε να δημιουργηθεί ανταγωνισμός», υπογράμμισε.
Επέκρινε τον ΣΥΡΙΖΑ για τη στάση του και την πρόταση για δημοψήφισμα και πρόσθεσε «μου κάνει εντύπωση ότι στην αγωνιώδη προσπάθειά του για να βρει 120 βουλευτές, συντάσσεται και με το ΚΚΕ, το οποίο θέτει ως όρο την κατάργηση όλων των Νόμων που διέπουν την απελευθέρωση της αγοράς της ενέργειας, και έρχεται έτσι σε ευθεία σύγκρουση με την πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης».
Στο μεταξύ, πυροτέχνημα χαρακτήρισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης την πρόταση Τσίπρα για δημοψήφισμα για τη ΔΕΗ. Μιλώντας επίσης στον Σκάι, εκτίμησε ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης προσπαθεί να δημιουργήσει πολιτικές εντυπώσεις και στόχος του είναι να μπει η χώρα σε παρατεταμένη αστάθεια και σε παρατεταμένη περίοδο.
«Πίσω από το μαρκετίστικο σύνθημα 'Πρώτη φορά αριστερά' είναι η Κατσέλη, η Σακοράφα, ο Κουρουμπλής, ο Φωτόπουλος, η ομάδα του Τσοχατζόπουλου» είπε ο κ. Γεωργιάδης και πρόσθεσε: «Τι είδους αριστερά είναι αυτή με τον Φωτόπουλο, πρώτη μούρη στο Καβούρι; Θέλει η κοινωνία Φωτόπουλο, ας πάρει Φωτόπουλο, αλλά να μην γκρινιάζει ότι θα μπούμε στην ίδια χαβούζα που ήμασταν πριν».
Αναφερόμενος στην ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ, τόνισε ότι η οικονομία δεν προχωρά με μία μονοπωλιακή εταιρία που έχει καταφέρει να έχει χρέη.
«Όσοι ενδιαφέρονται για την εθνική κυριαρχία πρέπει να είναι σφόδρα υπέρ των ιδιωτικοποιήσεων» είπε ο κ. Γεωργιάδης σημειώνοντας όταν ένα κράτος έχει χρέη οι δανειστές επιβάλλουν όρους.
Πηγή: ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου