Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

Ολλανδός πρωθυπουργός: «Ο Πούτιν πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του»

Κυριακή, 20 Ιουλίου, 2014

Ο Μαρκ Ρούτε δήλωσε σοκαρισμένος από τις ασεβείς ενέργειες στις σορούς των επιβατών του μοιραίου αεροσκάφους των μαλαισιανών αερογραμμών

Ο Ολλανδός πρωθυπουργός Μαρκ Ρούτε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε δήλωσε «σοκαρισμένος από τις ασεβείς ενέργειες» που σημειώθηκαν στον τόπο της τραγωδίας» και συμπλήρωσε ότι στο σημείο αναμένεται να φτάσουν και Ολλανδοί ειδικοί.
Την ίδια στιγμή, επισήμανε ότι είχε μία «πολύ έντονη» τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ρώσο πρόεδρο, Βλάντιμιρ Πούτιν, από τον οποίο ζήτησε να επιτρέψει την πρόσβαση στο σημείο ώστε να πραγματοποιηθεί η μεταφορά των σορών στο νεκροτομείο.
«Πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του και να χρησιμοποιήσει την επιρροή του», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Ρούτε, αναφερόμενος στον Πούτιν. 
«Η Ολλανδία και ολόκληρος ο κόσμος βλέπει τι κάνει και τι πρέπει να γίνει», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός της Ολλανδίας, ενώ επισήμανε ότι οι «απαίσιοι» αυτονομιστές πείραζαν τις αποσκευές και άλλα προσωπικά αντικείμενα των θυμάτων.
Την ίδια ώρα, ο Βρετανός υπουργός Εξωτερικών, Φίλιπ Χάμοντ, δήλωσε ότι «τα μάτια ολόκληρου του κόσμου είναι στραμμένα στη Ρωσία», ώστε να υπάρχει η διαβεβαίωση ότι θα σταλούν οι σοροί των επιβαινόντων στις χώρες καταγωγής τους. 

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου