Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Ευρωβουλή: Ο Σουλτς απέβαλε τον ευρωβουλευτή του ΚΚΕ Κώστα Παπαδάκη

Σχόλιο της Σύνταξης
Ο Παπαδάκης ποιόν εκπροσωπεί, τον εαυτό του; Ότι θέλει κάνει ο καθένας; Τσάμπα μάγκας; Άλλο το δεν συμφωνώ και άλλο ο τραμπουκισμός.  Ο Ολοκληρωτισμός μαύρος, κίτρινος, κόκκινος... είναι ολοκληρωτισμός όπως και οι δικτατορίες και είμαστε εναντίον. Καλά θα κάνει το κόμμα του να τον καλέσει και να του μιλήσει για την ελευθερία του λόγου και τη δημοκρατία.

ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ-ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ενταση προκλήθηκε σήμερα το πρωί κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ανάμεσα στον πρόεδρο, Μάρτιν Σούλτς και τον ευρωβουλευτή του ΚΚΕ, Κώστα Παπαδάκη.

Ευρωβουλή: Ο Σουλτς απέβαλε τον ευρωβουλευτή του ΚΚΕ Κώστα ΠαπαδάκηΣυγκεκριμένα, λίγο μετά την ομιλία του Νάιτζελ Φάρατζ στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο και πριν πάρει τον λόγο η Μαρίν Λε Πεν, ο Έλληνας ευρωβουλευτής του ΚΚΕ πήρε, χωρίς να δικαιούται, το λόγο διακόπτοντας την Μαρίν Λε Πεν και άρχισε να διαβάζει μια ανακοίνωση στα ελληνικά.
Το γεγονός αυτό εξόργισε τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς, ο οποίος του ζήτησε επανειλημμένα να μην διακόπτει τη συνάδελφό του.
Ο Κ. Παπαδάκης συνέχιζε χωρίς να δίνει καμία σημασία στις παρακλήσεις του Προέδρου να σταματήσει, με αποτέλεσμα ο Μάρτιν Σουλτς να ζητήσει την απομάκρυνση του από την αίθουσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου