Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

«Προσβλητική η εκδήλωση για το βιβλίο του Κουφοντίνα» λέει η αμερικανική πρεσβεία

Σάββατο, 5 Ιουλίου, 2014

Η αμερικάνικη πρεσβεία στην Αθήνα
«Προσβλητική η εκδήλωση για το βιβλίο του Κουφοντίνα» λέει η αμερικανική πρεσβεία
Με ανακοίνωσή της η αμερικανική πρεσβεία «εκφράζει την έντονη αντίθεσή της» στην εκδήλωση, που έγινε στις 27 Ιουνίου στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, για το βιβλίο του καταδικασμένου τρομοκράτη της 17Ν, Δημήτρη Κουφοντίνα, σημειώνοντας μάλιστα το γεγονός ότι ο ίδιος ο τρομοκράτης μίλησε στους συμμετέχοντες σε αυτήν τηλεφωνικά από τη φυλακή.
«Η εκδήλωση αυτή» σύμφωνα με την ανακοίνωση της πρεσβείας των ΗΠΑ, «δεν συνδέεται με τις ακαδημαϊκές ελευθερίες. Είναι προσπάθεια ενός καταδικασμένου δολοϕόνου να κερδίσει χρήματα από τις πωλήσεις του βιβλίου. Τέτοιες εκδηλώσεις είναι προσβλητικές για τη μνήμη των θυμάτων της 17 Νοέμβρη και των συγγενών τους».
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής επιβεβαιώνουν τη στενή και ισχυρή σχέση συνεργασίας με την ελληνική κυβέρνηση, περιλαμβανομένης της συνεχιζόμενης συνεργασίας στον τομέα της καταπολέμησης της τρομοκρατίας» καταλήγει η ανακοίνωση.
Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου