Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

Απίστευτο βίντεο: "Νεκρό" κοριτσάκι ξυπνάει την ώρα της κηδείας του

Τρίτη, 15 Ιουλίου, 2014


Το κοριτσάκι ήταν μέσα στο φέρετρο κατά τη διάρκεια της ακολουθίας. Όταν οι γονείο του άνοιξαν την κάσα, άρχισε να κινείται.
Ο πατέρας πήρε την μικρή στην αγκαλιά του και τη μετέφερε στο νοσοκομείο. Λίγες ώρες νωρίτερα οι γιατροί είχαν διαπιστώσει τον θάνατο της τρίχρονης μετά από πολυήμερη νοσηλεία της.
Ο θάνατος διαπιστώθηκε στις 9 το βράδυ της προηγούμενης Παρασκευής και η κηδεία ήταν προγραμματισμένη για το μεσημέρι του Σαββάτου.
Ο επιθεωρητής Χέντιλ Τέελαν δήλωσε στην εφημερίδα Philippines Star: "Εκείνη τη στιγμή, αφού την εξέτασαν στο νοσοκομείο, επιβεβαίωσαν πως δεν είχε καθόλου σφυγμούς και τη χαρακτήρισαν κλινικά νεκρή το Σάββατο το πρωί στις 9 π.μ.".
Ο Τεελάν πρόσθεσε: "Δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε την κατάσταση στην οποία βρισκόταν το κοριτσάκι την ώρα που το εξέτασαν οι γιατροί, αλλά πιθανότατα το παιδί ήταν σε κωματώδη κατάσταση".
Το παιδί συνεχίζει να νοσηλεύεται στο σπίτι των γονιών του
Πηγή: Metro.uk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου