Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

Επίσημα τέλος ο Σκολάρι από Βραζιλία

Ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι υπέβαλε την παραίτησή του κι αυτή έγινε αποδεκτή από την ομοσπονδία της Βραζιλίας, αποτελώντας κι επίσημα παρελθόν μετά το... ναυάγιο στο Μουντιάλ. 
Το όνειρο μετατράπηκε σε εφιάλτη για τη Σελεσάο στο Μουντιάλ της Βραζιλίας κι ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι δεν βρίσκεται πλέον στο τιμόνι της. Τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον έμπειρο τεχνικό να αποχωρεί από τον πάγκο της ομάδας, έρχονται να επιβεβαιωθούν από την ίδια την ομοσπονδία, αφού όπως αναφέρεται ο Σκολάρι υπέβαλε την παραίτησή του  το απόγευμα (ώρα Βραζιλίας) της Δευτέρας κι αυτή έγινε αποδεκτή από τον πρόεδρο Μαρίν. 
Επίσημα τέλος ο Σκολάρι από Βραζιλία«Ο Σκολάρι κι ολόκληρο το προπονητικό επιτελείο του αξίζουν τον σεβασμό και την ευγνωμοσύνη μας. Επιστρέφουν στον βραζιλιάνικο λαό την αγάπη που τους έδειξε, αν και δεν πετύχαμε τον αρχικό στόχο μας», ήταν η σύντομη δήλωσε του ισχυρού άνδρα της ομοσπονδίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου