Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

Η Ομοσπονδία πλήρωσε νοσήλια της Μυρτώς

ΒΟΣΤΩΝΗ. Η Ομοσπονδία Σωματείων Νέας Αγγλίας πλήρωσε ποσό ύψους 50.607,27 δολαρίων στο Νοσοκομείο Παίδων της Βοστώνης για νοσήλια της Μυρτώς Παπαδομιχελάκη, όπως αναφέρεται σε ανακοινωθέν της Ομοσπονδίας. Η Ομοσπονδία είχε αποφασίσει ακριβώς αυτό, δηλαδή την πληρωμή ιατρικών εξόδων που δεν καλύπτονται από το ελληνικό κράτος όταν ανακοίνωσε τη διεξαγωγή εράνου και κοινωνικής εκδήλωσης, που απέφεραν το ποσό των 131 χιλιάδων δολαρίων ($131.000).
Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας έχει ως εξής:
«Πέμπτη, 10 Ιουλίου, 2014
Η Ομοσπονδία Ελληνοαμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας έλαβε και πλήρωσε στο ακέραιο το λογαριασμό για τα νοσήλια της Μυρτώς Παπαδομιχελάκη στο Νοσοκομείο Παίδων της Βοστώνης.
Ο αρχικός λογαριασμός πλησίαζε τις $78,000 συν το ειδικό ‘pump’ το οποίο ήταν δωρεά. Με μία έκπτωση που μας έγινε της τάξεως 35% από το Νοσοκομείο και 30% από τους θεράποντες ιατρούς ο τελικός λογαριασμός κατέβηκε στις $50,607.27 τον οποίο και πλήρωσε η Ομοσπονδία της Βοστώνης με τραπεζική επιταγή.
Διά της παρούσης η Ομοσπονδία Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων ευχαριστεί το Νοσοκομείο Παίδων (Children’s Hospital of Boston) και το ιατρικό προσωπικό και όλους όσους βοήθησαν.
Το υπόλοιπο του ποσού που παραμένει στον ειδικό λογαριασμό «Myrto’s Fund» θα διατεθεί για άλλα νοσήλια της άτυχης Μυρτώς όπως έχει αποφασίσει η Ομοσπονδία Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων.
Η Ομοσπονδία Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας (Βοστώνης) για άλλη μία φορά ευχαριστεί όλους και όλες που προσέφεραν δωρεές στο λογαριασμό ‘Myrto’s Fund’».
Για την Ομοσπονδία Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας,
Βασίλειος Καυκάς, Πρόεδρος
Δρ. Μαίρη Δεληχάτσιου, Γραμματέας»
Πηγή: Εθνικός Κήρυξ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου