Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Σε πτήση για το Ισραήλ ο πρώην δήμαρχος της Ν. Υόρκης, Μάικλ Μπλούμπεργκ

 Τετάρτη, 23 Ιούλίου, 2014
«ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ»

Ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος Μάικλ Μπλούμπεργκ ανακοίνωσε ότι πετάει με προορισμό το Τελ Αβίβ σε ένδειξη αλληλεγγύης προς το Ισραήλ και κάλεσε τις Ηνωμένες Πολιτείες να επιτρέψουν στις αμερικανικές αεροπορικές εταιρείες την επανέναρξη των πτήσεων από και προς το Ισραήλ.

Σε πτήση για το Ισραήλ ο πρώην δήμαρχος της Ν. Υόρκης, Μάικλ Μπλούμπεργκ Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Αεροπορίας (FAA) των Ηνωμένων Πολιτειών απαγόρευσε στα αεροσκάφη των αμερικανικών αεροπορικών εταιρειών να πετούν προς και από το διεθνές αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν του Τελ Αβίβ για τις επόμενες 24 ώρες, ενώ η άρση της απαγόρευσης θα εξεταστεί εκ νέου με το πέρας του 24ωρου, όπως ανέφερε και ο αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Τζον Κέρι στον πρωθυπουργό του Ισραήλ Μπένιαμιν Νετανιάχου.
Στο λογαριασμό του στο twitter ο πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης ανέφερε ότι έχει επιβιβαστεί σε ένα αεροπλάνο της ισραηλινής αεροπορικής εταιρείας Ελ Αλ «ως ένδειξη αλληλεγγύης προς το Ισραήλ και για να καταδείξει ότι είναι ασφαλές να πετούν προς και από το Ισραήλ». Προέτρεψε δε την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Αεροπορίας (FAA) των Ηνωμένων Πολιτειών να άρει την απαγόρευση, λέγοντας ότι έτσι προσφέρει στη Χαμάς μια «άδικη νίκη» στη σύγκρουση με το Ισραήλ.
Η προσωπική πρωτοβουλία του πρώην δημάρχου της Νέας Υόρκης είναι σε αντίθεση με την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών η οποία εκτιμά ότι η απαγόρευση πτήσεων προς το Ισραήλ εξασφαλίζει τους αμερικανούς πολίτες από πιθανές επιθέσεις της Χαμάς με ρουκέτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου