Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

Ρέθυμνο: Κροκόδειλος κόβει βόλτες στο Φράγμα των Ποταμών

Μια απρόοπτη «συνάντηση» με έναν κροκόδειλο μήκους περίπου δύο μέτρων είχαν δύο πυροσβέστες που εκτελούσαν περιπολία στην περιοχή του Φράγματους των Ποταμών, στο Ρέθυμνο.
Οι δύο πυροσβέστες είδαν τον κροκόδειλο αρχικά να περιφέρεται και στη συνέχεια να βουτά στα νερά της λίμνης.
Το σπάνι για την ελληνική πανίδα ζώο, παρατηρήθηκε στην «ουρά του Φράγματος» στο δρόμο για τις Βολιώνες και κανείς δε γνωρίζει από πότε είναι εκεί, όπως επίσης κι αν είναι και το μοναδικό που υπάρχει στο σημείο.
«Στην αρχή θεωρήσαμε ότι πρόκειται για φάρσα» υπογράμμισε ο Διευθυντής Διαχείρισης Συγκοινωνιακών και Υδραυλικών Έργων του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης Βαγγέλης Μαμαγκάκης, «όμως αφού διαπιστώσαμε ότι πρόκειται για αξιόπιστους μάρτυρες αρχίσαμε να το ερευνάμε».
Προσπαθώντας να επιβεβαιώσουν την πληροφορία καταρχήν θα ψάξουν για ίχνη στο σημείο που εθεάθη, ενώ στη συνέχεια σύμφωνα με τον κ. Μαμαγκάκη θα χρησιμοποιηθεί η τεχνολογία με ειδικές μηχανές λήψης προκειμένου να εντοπιστεί.
Χωρίς ακόμα να έχει εντοπιστεί το μεγάλο ερπετό και επιχειρώντας ο ίδιος να εξηγήσει τον τρόπο με τον οποίο βρέθηκε εκεί, είπε ότι θα μπορούσε να προέρχεται από κάποιον που το είχε στο σπίτι ως κατοικίδιο και όταν μεγάλωσε το παράτησε στο φράγμα. Ενώ δεν βρίσκει απίθανο να έχει ξεφύγει ή να έχει εγκαταλειφθεί από κάποιο τσίρκο που επισκέφτηκε στον παρελθόν την περιοχή.
Πηγή: rethemnosnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου