Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Κινέζικο ενδιαφέρον για το Ελ. Βενιζέλος

Παρασκευή, 4 Ιουλίου, 2014
Το ενδιαφέρον της κινεζικής πλευράς για την εξαγορά της πλειοψηφίας των μετοχών του αερολιμένα «Ελευθέριος Βενιζέλος» επαναβεβαίωσε ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Κινεζικών Επιχειρηματικών Ομίλων σε συνάντηση με τον υφυπουργό Ανάπτυξης Ν.Μηταράκη. 
Όπως σημείωσε η αρμόδια Εθνική Υπηρεσία Τουρισμού της Κίνας επιθυμεί να καταστήσει το αεροδρόμιο της Αθήνας σημαντική πύλη εισόδου από την Ασία στην Ευρώπη.
Από την πλευρά του ο κ. Μηταράκης τόνισε ότι το ΤΑΙΠΕΔ θα προχωρήσει στην προκήρυξη της σχετικής διαδικασίας για το αεροδρόμιο της Αθήνας. 
Σημείωσε επίσης ότι η πρόσφατη επίσκεψη του Κινέζου Πρωθυπουργού κ. Li στην Αθήνα επιβεβαίωσε τις άριστες διμερείς πολιτικές σχέσεις και επεσήμανε ότι η περαιτέρω ανάπτυξη των οικονομικών και επιχειρηματικών σχέσεων θα επιφέρει σημαντικά οφέλη και για τις δύο χώρες. 
Στο πλαίσιο αυτό - όπως είχε πει και κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στην Κίνα τον Φεβρουάριο - ο κ. Μηταράκης σημείωσε ότι πλέον έχουν ωριμάσει οι συνθήκες για την ανάπτυξη των απ’ ευθείας αεροπορικών συνδέσεων μεταξύ Κίνας και Ελλάδας. 
Στη συνάντηση του κ. Μηταράκη με αντιπροσωπεία της Ένωσης Κινεζικών Επιχειρηματικών Ομίλων, επικεφαλής της οποίας ήταν ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Prof. Chongqing Zhang, συμμετείχαν ο γενικός διευθυντής της Κοινοπραξίας Friedmann Pacific Asset Management Ltd και Shenzhen Airport κ. Eric Cheng και ο εμπορικός σύμβουλος της Κινεζικής Πρεσβείας στην Αθήνα κ. Sun Liwei.
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου