Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Ως «Μιχάλης Μιχελάκης» έκανε τις ληστείες ο Μαζιώτης

Πέμπτη, 17 Ιουλίου, 2014

Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛ.ΑΣ. τα στοιχεία της πλαστής ταυτότητας με την οποία κυκλοφορούσε το τελευταίο διάστημα ο Νίκος Μαζιώτης, ζητώντας από τους πολίτες να συνδράμουν στο έργο της αστυνομίας.
Συγκεκριμένα, ο Νίκος Μαζιώτης κυκλοφορούσε ως Μιχάλης Μιχελάκης του Νικολάου και της Αρχοντίας, γεννηθείς το 1977.
Από την έρευνα προέκυψε ότι με αυτό το όνομα αγοράστηκε Ι.Χ. μάρκας Hyundai και αριθμό κυκλοφορίας ΥΗΤ 2959. Το συγκεκριμένο Ι.Χ. ενεπλάκη στη ληστεία στην Κλειτορία Αχαΐας με την οποία οι Αρχές συνδέουν τον Νίκο Μαζιώτη, όπως επίσης και με τη ληστεία σε τράπεζα στα Μέθανα Τροιζηνίας.
Στη διάρκεια της έκτακτης συνέντευξης Τύπου ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. περιέγραψε τη συμπλοκή που έλαβε χώρα το μεσημέρι στο Μοναστηράκι, λέγοντας ότι ο καταζητούμενος για υποθέσεις τρομοκρατίας πυροβόλησε συνολικά οκτώ φορές, τραυματίζοντας δύο τουρίστες (Αυστραλός και Γερμανός) και έναν Ειδικό Φρουρό
«Ο καταζητούμενος τρομοκράτης βρίσκεται στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ.» είπε χαρακτηριστικά ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Δημήτρης Τσακνάκης, συμπληρώνοντας ότι μετά τη χειρουργική επέμβαση κρατείται φρουρούμενος.
Από την πλευρά του ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Βασίλης Κικίλιας τόνισε ότι η σύλληψη Μαζιώτη ήταν μεγάλη επιτυχία για τις διωκτικές αρχές.
Ο υπουργός ευχαρίστησε θερμά τους αστυνομικούς μεταφέροντας και τις ευχαριστίες του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

Πηγή: in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου