Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Οι φιλορώσοι αυτονομιστές παρέδωσαν τα μαύρα κουτιά του μοιραίου αεροσκάφους στις μαλαισιανές Αρχές

Τρίτη, 22 Ιουλίου, 2014

Μαλαισιανός εμπειρογνώμονας εξετάζει τα μαύρα κουτιά του μοιραίου αεροσκάφους, λίγο μετά την παράδοσή τους από φιλορώσους αυτονομιστές (πίσω). Πηγή: ANA
Οι φιλορώσοι αυτονομιστές παρέδωσαν τα μαύρα κουτιά του μοιραίου αεροσκάφους στις μαλαισιανές Αρχές
Ο Αλεκσάντρ Μποροντάι, ανώτερο στέλεχος των φιλορώσων αυτονομιστών της ανατολικής Ουκρανίας, παρέδωσε τα μαύρα κουτιά του μοιραίου Μπόινγκ των Μαλαισιανών Αερογραμμών σε αξιωματούχους και εμπειρογνώμονες από τη Μαλαισία. 
Η παράδοση έγινε στην πόλη του Ντόνετσκ τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης. «Εδώ είναι τα μαύρα κουτιά», είπε ο Μποροντάι ευρισκόμενος σε ένα δωμάτιο γεμάτο με δημοσιογράφους στην έδρα της αυτοαποκαλούμενης Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ.
Και οι δύο πλευρές, οι φιλορώσοι αυτονομιστές και οι εμπειρογνώμονες από τη Μαλαισία, υπέγραψαν στη συνέχεια ένα έγγραφο το οποίο σύμφωνα με τον Μποροντάι ήταν ένα πρωτόκολλο για την ολοκλήρωση της διαδικασίας παράδοσης των μαύρων κουτιών του Μπόινγκ που καταρρίφθηκε στην ανατολική Ουκρανία.
Ο συνταγματάρχης Μοχάμεντ Σάκρι του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας της Μαλαισίας που παρέλαβε τα ευρήματα είπε κατά τη διάρκεια της παράδοσης ότι τα δύο μαύρα κουτιά ήταν «σε καλή κατάσταση».
Ταυτόχρονα, οι φιλορώσοι αυτονομιστές ανακοίνωσαν την κατάπαυση του πυρός σε μια ακτίνα 10 χιλιομέτρων γύρω από το σημείο της συντριβής του αεροσκάφους για να διευκολυνθεί η έρευνα για τα αίτια της πτώσης του Μπόινγκ, που σύμφωνα με τις Ηνωμένες Πολιτείες καταρρίφθηκε από πύραυλο που εκτοξεύτηκε από το έδαφος που ελέγχουν οι αυτονομιστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου