Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Ένα γράμμα από τη Σύρο

Πέμπτη, 17 Ιουλίου, 2014

Αγαπημένε μας φίλε Βασίλη Καυκά
Αγαπημένε μας Πρόεδρε

Με αφορμή το εξαιρετικό άρθρο του τόσο ευαίσθητου και ταλαντούχου φίλου μας Γιώργου Ιατρού με τις εντυπώσεις του από την επίσκεψή του στην Σύρο και την παράστασή μας κάτω από την Πανσέληνο του περσινού Ιουλίου, θέλουμε να ευχαριστήσουμε εσένα προσωπικά και τον ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟ  γιατί προβάλλετε όλα αυτά τα χρόνια με πολύ συμπάθεια την πολιτισμική μας προσπάθεια να μεταφέρουμε  σ' όλο τον κόσμο τους ποιητές μας, την ιστορία και τον πολιτισμό μας, τις αξίες και τις παραδόσεις της Πατρίδας μας, μιας Πατρίδας που τα τελευταία χρόνια δεν κυβερνήθηκε σωστά με συνέπεια να πληγεί το κύρος της και η προσφορά της στην ανθρωπότητα.
Είμαι βέβαιος ότι όλοι οι Έλληνες τώρα πια, έτσι σοφοί που γίναμε, με τόση πείρα καθώς θάλεγε κι' ο Αλεξανδρινός, θα ξεπεράσουμε με πείσμα, με αγώνα, με υπευθυνότητα και με δουλειά αυτές τις Συμπληγάδες της πολύμορφης κρίσης που διέρχεται το έθνος μας και θα επανακτήσουμε την αίγλη και την λαμπρότητα που αποπνέει το  άκουσμα της λέξης ΕΛΛΑΔΑ.
Σε συγχαίρουμε για την άξια εκλογή σου και την εκλογή όλων των μελών του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, προσευχόμαστε για την ανάπαυση της ψυχής του έξοχου εκλιπόντα Προέδρου Γιάννη Ράμμου και ευχόμαστε οι αγώνες της Ομοσπονδίας, του ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΥ  και εσένα προσωπικά να βρίσκουν δικαίωση και να σας χαρίζουν ευτυχισμένες ημέρες.

Με αγάπη
Μπάμπης Κουλούρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου