Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

Συνελήφθη 52χρονη που επί 10 χρόνια παρίστανε τη δικηγόρο

Κυριακή, 13 Ιουλίου, 2014

Αυτούς που κάνουν τους πολιτικούς, τους οικονομολόγους και εξαπατούν το κόσμο;   Αυτούς που έκαναν την Ελλάδα ξέφραγο αμπέλι;  Αυτούς που οδηγούν χιλιάδες Έλληνες στην αυτοκτονία;  Πότε θα ενδιαφερθεί η δικαιοσύνη;  Η Σύνταξη

Για πάνω από 10 χρόνια, μια 52χρονη γυναίκα παρίστανε τη δικηγόρο, διατηρώντας γραφείο στον Πειραιά, εξαπατώντας κυρίως γυναίκες διαζευγμένες ή σε διάσταση, από τις οποίες αποσπούσε χρηματικά ποσά με το πρόσχημα των νομικών συμβουλών.

Από τη μέχρι στιγμής αστυνομική έρευνα έχει διαπιστωθεί ότι έχει εξαπατήσει 12 άτομα, από τα οποία απέσπασε συνολικά 52.000 ευρώ.
Η 52χρονη συνελήφθη στον Κορυδαλλό από αστυνομικούς της Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, που έκανε έρευνες έπειτα από καταγγελίες και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος της για αντιποίηση άσκησης δικηγορίας, απάτες κατ' εξακολούθηση, πλαστογραφία εγγράφων και υπεξαίρεση.
Η 52χρονη κέρδιζε την εμπιστοσύνη των γυναικών, στις οποίες παρείχε δήθεν «νομικές συμβουλές», ενώ για να φανεί αξιόπιστη στα θύματά της μετέβαινε σε διάφορες υπηρεσίες μαζί τους και με χρήση πλαστής σφραγίδας του Πρωτοδικείου Πειραιά, που είχε στην κατοχή της, κατάρτιζε και παρέδιδε πλαστά έγγραφα.
Στην κατοχή της και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: επαγγελματικές κάρτες όπου αναγράφονταν τα στοιχεία της και η ιδιότητα της δικηγόρου, μία πλαστή σφραγίδα του Πρωτοδικείου Πειραιά, πλήθος υπεύθυνων δηλώσεων, εξουσιοδοτήσεων, ιδιωτικών συμφωνητικών και λοιπών εγγράφων που της είχαν παραχωρήσει ως δικαιολογητικά οι παθόντες, καθώς και έγγραφα που είχε καταρτίσει η ίδια, τρία κινητά τηλέφωνα και 2.780 ευρώ.
Η 52χρονη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά, ενώ ερευνάται η συμμετοχή της και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.
Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου