Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Νότια Κορέα: Βρήκαν νεκρό τον ιδιοκτήτη του πλοίου που έγινε ο υγρός τάφος 304 ανθρώπων

Τρίτη, 22 Ιουλίου, 2014

Το πτώμα του 73χρονου άντρα είχε εντοπιστεί σε προχωρημένο στάδιο αποσύνθεσης και οι αρχές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ανήκει στον φυγόδικο επιχειρηματία μετά από ανάλυση του DNA, καθώς και από τα δακτυλικά αποτυπώματα (φωτογραφία από το ναυαγισμένο πλοίο).Πηγή: (ΑΡ)
Νότια Κορέα: Βρήκαν νεκρό τον ιδιοκτήτη του πλοίου που έγινε ο υγρός τάφος 304 ανθρώπων
Η αστυνομία της Νότιας Κορέας ανακοίνωσε σήμερα Τρίτη ότι το πτώμα που είχε βρεθεί στις 12 Ιουνίου σε μια αγροτική περιοχή στην Σουντσεόν μια πόλη 300 χιλιόμετρα νότια της Σεούλ ανήκει τελικά στον επιχειρηματία Γιο Μπγιούνγκ Εουν, ιδιοκτήτη του οχηματαγωγού πλοίου που βυθίστηκε τον περασμένο Απρίλιο παρασέρνοντας στον υγρό του τάφο 304 ανθρώπους. 
Το πτώμα του 73χρονου άντρα είχε εντοπιστεί σε προχωρημένο στάδιο αποσύνθεσης και οι αρχές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ανήκει στον φυγόδικο επιχειρηματία μετά από ανάλυση του DNA, καθώς και από τα δακτυλικά αποτυπώματα. Ο Γιο καταζητούνταν κατηγορούμενος για υπεξαίρεση, αμέλεια σε ναυτική τραγωδία και φοροδιαφυγή
Πολλά μπουκάλια αλκοόλ βρέθηκαν στο σημείο, όπως δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας της πόλης Σουντσεόν Γου Χουνγκ Χο. «Δεν ξέρουμε αν είναι δολοφονία ή αυτοκτονία. Ελπίζουμε ότι η νεκροψία θα μας δείξει περισσότερα και θα καθορίσει την ημερομηνία θανάτου».

Η αστυνομία ανέφερε ότι η ανακοίνωση για τον εντοπισμό του καταζητούμενου πλοιοκτήτη είχε καθυστερήσει καθώς η εγκληματολογική έρευνα για το DNA διαρκεί 40 ημέρες.

Ο Γιο Μπγιούνγκ Εουν ήταν ο πατριάρχης της οικογένειας που ελέγχει την ναυτιλιακή εταιρεία Chonghaejin Marine Co, πλοιοκτήτρια του Σεουόλ, που βυθίστηκε στις 16 Απριλίου στα ανοικτά των νότιων ακτών της Νότιας Κορέας με 476 επιβαίνοντες, συμπεριλαμβανομένων 325 μαθητές .

Από τους επιβαίνοντες 304 άνθρωποι πνίγηκαν, εκ των οποίων οι 250 ήταν μαθητές του ίδιου σχολείου, νότια της Σεούλ, που πήγαιναν σχολική εκδρομή. Η καταστροφή βύθισε σε πένθος τη Νότια Κορέα και η αστυνομία είχε εκδώσει ένταλμα σύλληψης εναντίον του πλοιοκτήτη λίγο μετά το ναυάγιο, αλλά αυτός είχε καταφέρει να διαφύγει. Οι αρχές τον είχαν επικηρύξει με 360.000 δολάρια για όποιον έδινε πληροφορίες που θα οδηγούσαν στη σύλληψή του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου