Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Πέμπτη, 29 Μαΐου 2014

Ανέβηκαν οι «μετοχές» της Νισύρου στο Χρηματιστήριο «Nasdaq»

Πέμπτη, 29 Μαϊου, 2014

Του Δημήτρη Τσάκα
Nisyros_Koronaios_Nasdaq_05272014
Ο «Εθνικός Κήρυκας» επικοινώνησε με την εκπρόσωπο Τύπου του Χρηματιστηρίου, η οποία γνωρίζει σε βάθος τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η γιγαντοοθόνη επί της Τάιμς Σκουέαρ, προκειμένου να μάθει περισσότερα για τον τρόπο λειτουργίας της και τον εμπνευστή αυτής της ευχάριστης έκπληξης.ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ο πύργος του Χρηματιστηρίου «Nasdaq» στην Τάιμς Σκουέαρ του Μανχάταν το μεσημέρι της Τετάρτης προέβαλε στη γιγαντοοθόνη στιγμιότυπα από τη Νίσυρο και συνεχάρη τον νεοεκλεγέντα δήμαρχό της Δρ. Χριστοφή Κορωναίο. Το στιγμιότυπο αναρτήθηκε χθες το μεσημέρι στην ιστοσελίδα του «Εθνικού Κήρυκα», έκανε τον γύρο του Κόσμου και εξέπληξε τον δήμαρχο και όλους τους Νισύριους της Νέας Υόρκης και κατ’ επέκταση της Αμερικής.
Αν και δεν θέλησε να εισέλθει σε λεπτομέρειες σχετικά με τον εμπνευστή αυτής της καλαίσθητης διαφήμισης επεσήμανε ότι «ήταν δωρεάν» και «εντάσσεται στην κατηγορία των συγχαρητήριων μηνυμάτων που προβάλει μεταξύ των επί πληρωμή διαφημίσεων και των ανακοινώσεων που προβάλλονται στην οθόνη.
Παράλληλα, τόνισε ότι το μήνυμα ήταν επίκαιρο, λόγω και της τουριστικής σεζόν και ότι αποτελεί δείγμα της αναγνώρισης της προσφοράς των Νισυρίων στη Νέα Υόρκη.
Από την έρευνα του «Εθνικού Κήρυκα» προέκυψε ότι δεν πρόκειται περί εμπνευστού, αλλά περί εμπνεύστριας και συγκεκριμένα της Αννας Σακαλλή και ότι το συγχαρητήριο αυτό μήνυμα αποτελεί μια επί πλέον έκφραση της χαράς και του ενθουσιασμού που προκάλεσε η νίκη του Δρ. Χριστοφή Κορωναίου, του επιστήμονα που διέπρεψε στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια, του πρώην προέδρου του «Γνωμαγόρα» και της Δωδεκανησιακής Ομοσπονδίας Αμερικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου