Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τρίτη, 27 Μαΐου 2014

«Ξέρουμε που βρίσκονται οι μαθήτριες» λέει ο στρατός της Νιγηρίας

Τρίτη, 27 Μαϊου, 2014

ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ

«Ξέρουμε που βρίσκονται οι μαθήτριες» λέει ο στρατός της Νιγηρίας
Ο στρατός της Νιγηρίας γνωρίζει την τοποθεσία όπου κρατούνται τα τουλάχιστον 200 κορίτσια που έχει απαγάγει η ισλαμιστική οργάνωση Μπόκο Χαράμ, ωστόσο αποκλείει το ενδεχόμενο να κάνει χρήση βίας, δηλαδή να εξαπολύσει μια επιχείρηση διάσωσής τους.

Αυτό μετέδωσε απόψε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της χώρας αυτής, επικαλούμενο δηλώσεις που έκανε σήμερα ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου, πτέραρχος Άλεξ Μπάντε.
«Τα καλά νέα για τους γονείς των κοριτσιών είναι ότι ξέρουμε που βρίσκονται, αλλά δεν είμαστε σε θέση να σας το πούμε», είπε ο Μπάντε, σύμφωνα με το πρακτορείο.
«Αλλά εκεί που κρατούνται, μπορούμε να κάνουμε χρήση βίας; Δεν μπορούμε να σκοτώσουμε τα κορίτσια μας στην προσπάθειά μας να τα πάρουμε πίσω», είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου