Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τετάρτη, 28 Μαΐου 2014

Ποιοι εκλέγονται στο νέο περιφερειακό συμβούλιο Δ. Ελλάδος

Ο Γιώτα Ζήτα σύμβουλος

Ανακοινώθηκαν τα τελικά αποτελέσματα στους σταυρούς προτίμησης των υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων όλων των παρατάξεων της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.
Από τους 12 περιφερειακούς συμβούλους που εκλέγει η Ηλεία, η παράταξη του Απόστολου Κατσιφάρα θα έχει 8 ή 9:
Γιώργος Γεωργιόπουλος (αντιπεριφερειάρχης Ηλείας)
Παναγιώτης Πλατανιάς
Κώστας Μητρόπουλος
Λάμπης Αριστειδόπουλος
Παναγιώτης Μπράμος
Παπαναγιώτου-Μαρτζάκλη Γεωργία
Αγιομυργιαννάκης Ιωάννης
Αρβανιτάκης Ιωάννης
Eάν τελικά η παράταξη του Απόστολου Κατσιφάρα εκλέξει ακόμα έναν σύμβουλο, αυτός θα είναι ο Δημήτρης Κωσταριάς. 
Από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης, παρόντες στο περιφερειακό συμβούλιο είναι οι:
Γιώργος Χήνος (Α.Κατσανιώτης)
Δημήτρης Μπαξεβανάκης (Β.Χατζηλάμπρου)
Μάκης Παρασκευόπουλος (Θ.Σώκος).
Στην Αχαΐα η παράταξη «Δικαίωμα στην πρόοδο» εκλέγει 13 περιφερειακούς συμβούλους, οι οποίοι είναι: Γιώργος Αγγελόπουλος, Δημήτρης Δριβίλας, Αντώνης Χαροκόπος, Θεόδωρος Νασιώτης, Κώστας Καρπέτας, Σάκης Μαυρόγιαννης, Τρύφωνας Φωτόπουλος, Κώστας Πετρόπουλος, Χρήστος Μπούνιας, Τασία Τογιοπούλου, Ντία Ζαχαροπούλου – Στούμπου, Σπύρος Καπράλος και Σταυρούλα Παναγοπούλου – Νικολάου.
Στην Αιτωλοακαρνανία κατανέμονται στην παράταξη Κατσιφάρα 10 έδρες οι οποίες θα καταληφθούν από τους: Σάββα Αυγέρη, Γιάννη Λύτρα, Γιώργο Τσόγκα, Έφη Καρδαρά, Νίκο Υφαντή, Αναστασία Κωνσταντοπούλου, Πολυδεύκη Κοκκινοβασίλη, Νίκο Μπαλαμπάνη, Απόστολο Ευθυμίου και Θανάση Καλαβρουζιώτη.
Το πρωτοδικείο της Πάτρας αναμένεται να ανακοινώσει τα τελικά αποτελέσματα σχετικά με τη σύνθεση του νέου περιφερειακού συμβουλίου.
Στον συνδυασμό Κατσανιώτη τις πέντε έδρες που κατανέμονται θα καταλάβουν ο επικεφαλής της παράταξης Ανδρέας Κατσανιώτης, οι τρεις υποψήφιοι Αντιπεριφερειάρχες Δημήτρης Σιαμπλής, Γιώργος Χήνος, Νεκτάριος Φαρμάκης και ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Αιτωλοακαρνανίας Γιώργος Σύρμος, καθώς στην παράταξη Κατσανιώτη κατανέμονται δυο έδρες στην Αιτωλοακαρνανία.
Η παράταξη Χατζηλάμπρου καταλαμβάνει τέσσερις έδρες. Μια εξ αυτών καταλαμβάνεται από τον επικεφαλής και οι άλλες τρεις από τους υποψηφίους Αντιπεριφερειάρχες Κώστα Γαβριηλίδη, Κώστα Κούστα και Δημήτρη Μπαξεβανάκη.
Η παράταξη Σώκου καταλαμβάνει τρεις έδρες. Μια έδρα θα καταληφθεί από τον κ. Σώκο και οι άλλες δυο από τους υποψήφιους ΑντιπεριφερειάρχεςΑνδρέα Κελεπούρη και Μάκη Παρασκευόπουλο.
Η παράταξη Καραθανασόπουλου καταλαμβάνει δυο έδρες. Η μια θα καταληφθεί από τον κ. Καραθανασόπουλο και η δεύτερη από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας Σπύρο Κοτοπούλη.
Δυο έδρες καταλαμβάνει και η Χρυσή Αυγή (Χρήστος Ρήγας).
Από μία έδρα ο ανεξάρτητος Γιάννης Ζαφειρόπουλος, ο Παναγιώτης Λαλιώτης (ΑΝ.ΕΛ), ο Γιώργος Κανέλλης (Οικολόγοι) και ο Δημήτρης Δεσύλλας (ΑΝΤΑΡΣΥΑ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου