Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Γεύμα Ομπάμα - Χίλαρι στον Λευκό Οίκο αναθερμαίνει τις φήμες για την υποψηφιότητά της

Παρασκευή, 30 Μαϊου, 2014

Οι σχέσεις Ομπάμα - Κλίντον παραμένουν, όπως φαίνεται και στο στιγμιότυπο αρχείου, σε αρκετά καλό επίπεδο και πυροδοτούν εκ νέου τις φήμες για το πολιτικό μέλλον της πρώην επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας. Πηγή:(RΕUΤΕRS)
Γεύμα Ομπάμα - Χίλαρι στον Λευκό Οίκο αναθερμαίνει τις φήμες για την υποψηφιότητά της
Ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα παρέθεσε γεύμα την Πέμπτη στην πρώην υπουργό Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον, πυροδοτώντας εκ νέου τις συζητήσεις που την θέλουν υποψήφια στις ερχόμενες προεδρικές εκλογές, δήλωσε ένας ανώτερος αξιωματούχος του Λευκού Οίκου. 
Σύμφωνα με τον αξιωματούχο ο οποίος ζήτησε να τηρηθεί η ανωνυμία του, «ο πρόεδρος γευμάτισε ανεπίσημα και ιδιωτικά με την Κλίντον στον Λευκό Οίκο το απόγευμα». Ο ίδιος αρνήθηκε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το περιεχόμενο της συνομιλίας μεταξύ των δύο πρώην αντιπάλων για το χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος το 2008.
Η φημολογία ανθεί για μια πιθανή προσπάθεια της Κλίντον να θέσει υποψηφιότητα διεκδικώντας εκ νέου το χρίσμα των Δημοκρατικών το 2016, οπότε αναμένεται να δημοσιεύσει και τα απομνημονεύματά της.
Η 66χρονη Χίλαρι Κλίντον είναι σήμερα στην καλύτερη θέση από τους πιθανούς υποψηφίους των Δημοκρατικών, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, ώστε να λάβει το χρίσμα τους για τις προσεχείς προεδρικές εκλογές.
Η επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας από το 2009 έως τις αρχές του 2013, δεν έχει πάντως αποσαφηνίσει ακόμη τις προθέσεις της.
Ο Ομπάμα και η Κλίντον παραβρίσκονται τακτικά σε επίσημες εκδηλώσεις, όπως πρόσφατα, στο μουσείο που άνοιξε για να τιμηθεί η 11η Σεπτεμβρίου στη Νέα Υόρκη.
Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου