Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Παρασκευή, 30 Μαΐου 2014

Ανεξαρτητοποιήθηκε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Βασίλης Καπερνάρος

Παρασκευή, 30 Μαϊου, 2014

Ο Βασίλης Καπερνάρος στο βήμα της Βουλής. Πλέον η ΚΟ των ΑΝΕΛ μετρά 14 βουλευτέςΠηγή: ΑΠΕ
Ανεξαρτητοποιήθηκε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Βασίλης Καπερνάρος
Την ανεξαρτητοποίησή του από τους ΑΝΕΛ ανακοίνωσε την Πέμπτη ο βουλευτής Βασίλης Καπερνάρος με επιστολή του στον Πρόεδρο της Βουλής Βαγγέλη Μεϊμαράκη.
Η ανεξαρτητοποίηση του Βασίλη Καπερνάρου, καταγράφεται ενώ στους Ανεξάρτητους Ελληνες ήταν προγραμματισμένη την Πέμπτη η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας λίγα 24ωρα μετά το δυσμενές για το κόμμα αποτέλεσμα των ευρωεοκλογών. Με την αποχώρησή του από την ΚΟ οι ΑΝΕΛ μετρούν πλέον 14 βουλευτές.
Ο Β. Καπερνάρος ήταν υποψήφιος των ΑΝΕΛ για τον Δήμο Αθηναίων στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές και φέρεται να διαμαρτυρήθηκε έντονα για την απουσία ουσιαστικής στήριξής του από το κόμμα.
Η επιστολή του Β. Καπερνάρου προς τον Πρόεδρο της Βουλής, Βαγγέλη Μεϊμαράκη, είχε ως εξής:

«Κύριε Πρόεδρε,
» Επιθυμώ δια της παρούσης να σας γνωστοποιήσω εγγράφως την ανεξαρτητοποίησή μου από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κινήματος "Ανεξάρτητοι Έλληνες".

Μετά τιμής,
Ο Ανεξάρτητος Βουλευτής Β' Αθηνών Βασίλειος Ηλία Καπερνάρος».
«Δεν έχω σκεφθεί τίποτα, ούτε έχω μιλήσει ποτέ», δήλωσε το απόγευμα της Πέμπτης ο Βασίλης Καπερνάρος, για το ενδεχόμενο ένταξης του σε άλλο κόμμα.
Σε τηλεφωνική συνέντευξη που έδωσε στο enikos.gr, ανέφερε πως κατέθεσε στην Κοινοβουλευτική Ομάδα, που θεωρεί ως το ανώτερο όργανο του κόμματος, τους ειδικούς και γενικούς λόγους «που αφορούν τις σχέσεις μου με τα όργανα, την ηγεσία, την κίνηση, αλλά και με ενέργειες και παραλείψεις και λάθη που ενδεχομένως αναλογούν και σε εμένα».
Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου