Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Πέμπτη, 29 Μαΐου 2014

Παραιτήθηκε ο Φώτης Κουβέλης

Πέμπτη, 29 Μαϊου, 2014
ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗ ΔΗΜΑΡ

Την παραίτησή του στην Κεντρική Επιτροπή και στο Συνέδριο του κόμματος υπέβαλε ο Φώτης Κουβέλης, όπως αναφέρει ο ίδιος σε δήλωσή του.

Παραιτήθηκε ο Φώτης Κουβέλης«Τα αποτελέσματα των εκλογών για την Ευρωβουλή με οδηγούν, ως έχω χρέος, να υποβάλω στην Κεντρική Επιτροπή και στο Συνέδριο του κόμματος την παραίτησή μου, σύμφωνα με τις προβλεπόμενες καταστατικές μας διαδικασίες» τονίζει ο κ. Κουβέλης και αναφέρει: «Κατέβαλα κάθε προσπάθεια, σε κάθε περίσταση, να προβάλω και να υπερασπισθώ τις δημοκρατικές αξίες που συγκροτούν την παράταξή μας και εκφράζουν τις συλλογικές αποφάσεις της ΔΗΜΑΡ».

Ο Φώτης Κουβέλης αναφέρει ακόμη στη δήλωσή του ότι όλοι πιστεύουν σε μια Αριστερά στην υπηρεσία της κοινωνικής αλληλεγγύης, της αξιοπρέπειας και της αδιαπραγμάτευτης πολιτικής και κομματικής εντιμότητας.
Τα όργανα του κόμματος θα πάρουν τις αναγκαίες αποφάσεις, καταλήγει ο κ. Κουβέλης.
Σε χθεσινές του δηλώσεις ο βουλευτής του κόμματος Γρηγόρης Ψαριανός, είχε ζητήσει να καταθέσει την παραίτησή του ο Φ. Κουβέλης στην ΚΕ, αναγνωρίζοντας τις πολιτικές ευθύνες που έχει η ηγεσία του κόμματος για την εκλογική ήττα.
«Αν ήμουν στη θέση του θα είχα παραιτηθεί στην ΚΕ», είπε ο κ. Ψαριανός σε συνέντευξη που παραχώρησε στον «Βήμα FM», ζητώντας να αναγνωρίσει την ευθύνη για την ήττα της ΔΗΜΑΡ και να αλλάξει στρατηγική συμμετέχοντας στον διάλογο για την Κεντροαριστερά. Μπροστά στο ενδεχόμενο ανοιχτής ρήξης στη ΔΗΜΑΡ στελέχη που πρόσκεινται στην ηγετική ομάδα κάνουν μια προσπάθεια αναδίπλωσης, προκειμένου να εκτονώσουν τις αντιδράσεις.

Από την πλευρά του, ο Θ. Μαργαρίτης σε χθεσινές δηλώσεις του στο «Έθνος» αναγνώρισε την αναγκαιότητα να ξεκινήσει ο διάλογος μεταξύ της ΔΗΜΑΡ, της Ελιάς και του Ποταμιού για την ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς με ριζοσπαστικό πρόγραμμα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο ο Θ. Μαργαρίτης όσο και τα στελέχη που πρόσκεινται στην ηγεσία, όπως και ο ίδιος ο Φώτης Κουβέλης, αρνούνταν προεκλογικά κάθε διάλογο με το ΠΑΣΟΚ και τον Ευάγγελο Βενιζέλο λόγω της συνεργασίας τους στην κυβέρνηση με τη ΝΔ.
Πηγή: ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου