Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Σε εξέλιξη από το πρωί οι ευρωεκλογές και ο β' γύρος των αυτοδιοικητικών εκλογών

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 7 η εκλογική διαδικασία για τον β΄γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών και τις ευρωεκλογες.
Οι εκλογείς ασκούν το εκλογικό τους δικαίωμα επιδεικνύοντας την αστυνομική τους ταυτότητα ή το διαβατήριο, καθώς το εκλογικό βιβλιάριο έχει καταργηθεί.
Στο ψηφοδέλτιο για τις ευρωεκλογές βάζουμε μέχρι 4 σταυρούς προτίμησης, ενώ για τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές δεν βάζουμε σταυρό προτίμησης.
Η πρώτη εκτίμηση για τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών αναμένεται στις 10 το βράδυ, ενώ - όπως δήλωσαν οι εκπρόσωποι της Singular Logic κατά την ενημερωτική συνέντευξη Τύπου στο υπουργείο Εσωτερικών - δεν θα υπάρξει ασφαλής εκτίμηση για τις αυτοδιοικητικές Εκλογές.
Στις 23:00 της Κυριακής (ώρα Ελλάδος) το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αναμένεται να δώσει στη δημοσιότητα την πρώτη κατανομή των εδρών της Ευρωβουλής ανά πολιτική ομάδα, η οποία θα βασίζεται σε εκτιμήσεις και σε exit polls.
Ωστόσο, σύμφωνα με την υπηρεσία Τύπου της Ευρωβουλής, τα πρώτα ασφαλή αποτελέσματα δεν θα πρέπει να αναμένονται πριν τη 01:00 (ώρα Ελλάδας) της Δευτέρας.
Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου