Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τετάρτη, 28 Μαΐου 2014

"Αστράφτει" στο Κατάκολο

Τετάρτη, 28 Μαϊου, 2014

Στο Κατάκολο το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο!

Στο λιμάνι του Κατακόλου  αναμένεται να καταπλεύσει την Παρασκευή  το νεότερο και μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο, το Regal Princess.   Το θηριώδες πλοίο, μήκους 330 μέτρων, πραγματοποιεί από τις 16 Μαΐου το παρθενικό του ταξίδι στις θάλασσες μετά την ονοματοδοσία του και μετά τον Πειραιά θα συνεχίσει την πορεία του για τα ελληνικά νησιά.
Από το πρωί αρκετοί είναι εκείνοι που πλησίασαν για να θαυμάσουν από κοντά το τεράστιο πλοίο, αλλά μέχρι ενός σημείου, γιατί υπάρχει περίφραξη και απαγορεύεται η πρόσβαση από ένα σημείο και μετά. 
Το Regal Princess ναυπηγήθηκε στην Ιταλία, ζυγίζει 142.714 τόνους και τα 1346 άτομα του προσωπικού μπορούν να εξυπηρετήσουν 3.560 επιβάτες σε 1.780 καμπίνες που βρίσκονται στα 18 (!) καταστρώματα. Eκτός από το νεότερο και πιο σύγχρονο πλοίο του στόλου της Prince Cruise θεωρείται και το πιο πολυτελές.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου