Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Ο Μπέος τους είπε... "τα κάλαντα"

«ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΡΟΥΒΑΣ ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΣΑΣ»

 Τρίτη, 27 Μαϊου, 2014

Προκλήσεις και ύβρεις από Μπέο που δηλώνει ότι «τέχνη είναι η Πάολα» Σε ένα one man show ή stand up comedy –όπως χαρακτηρίστηκε από πολλούς- μετά την εκλογή του στο δήμο Βόλου, επιτέθηκε στους ανθρώπους των γραμμάτων, τους οποίους χαρακτήρισε «ανθρώπους της πουτ…της αρπαχτής» και «κοπρίτες», εξυμνώντας ως ανθρώπους της τέχνης την Πάολα, τον Καρρά και τον Παντελή Παντελίδη.

Σε ένα πρωτοφανές παραλήρημα, με γηπεδικά συνθήματα, όπως «οέο,οέο, έχουμε δήμαρχο τον Αχιλλέα Μπέο» και «γάμ…τους όλους», ο Α. Μπέος ξεκίνησε την ομιλία του έξω από το εκλογικό του κέντρο, λέγοντας «δεν αισθάνομαι ο Ρουβάς, αλλά ένας από εσάς» και εξαπέλυσε αήθη επίθεση στον συνυποψήφιό του, Μαργαρίτη Πατσιαντά, για τον οποίο είπε, ότι «είναι ένας άνθρωπος χωρίς αξιοπρέπεια, που αύριο η Κουμουνδούρου θα στείλει στο σπίτι του, αν και εσείς τον στείλατε από σήμερα». Στην συνέχεια επανήλθε λέγοντας ότι θα πληρώσει από την τσέπη του τα συνεργεία που θα καθαρίσουν τον Βόλο από τις αφίσες, «όχι μόνο τις δικές μου, αλλά και των προοδευτικών του κώλ…τα εννιάμερα».
Αφήνοντας... λευκά περιστέρια στον ουρανό και μέσα σε πυροτεχνήματα που έκαναν την νύχτα μέρα ο Αχ. Μπέος τα έβαλε με τους καλλιτέχνες που υπέγραψαν κείμενο κατά της υποψηφιότητάς του.
«Αυτοί που έκλεβαν τόσα χρόνια, για να τα παίρνουν από το υπουργείο Πολιτισμού, ξέχασαν να φωνάξουν και τον Φασουλή να τους κάνει καμία δήλωση...να ξέρατε πόσα εκατομμύρια πήραν από το υπουργείο Πολιτισμού, όλοι αυτοί (…), στην υγεία των κορόιδων γιατί θεωρούσαν ότι είναι άνθρωποι των γραμμάτων και της τέχνης», είπε και συμπλήρωσε: «για μας η τέχνη και η μουσική είναι οι άνθρωποι που μας διασκεδάζουν, αλλά ποτέ δεν πέρασαν να πάρουν τον ιδρώτα σας από το υπουργείο Πολιτισμού. Είναι ο κουμπάρος μου ο Καρράς, είναι πώς λέμε της Πάολας θα γίνει, είναι ο Ρέμος, ο Παντελίδης, ο Οικονομόπουλος, αυτοί που τους πληρώνουμε εμείς».
Λίγο αργότερα υποσχέθηκε να κάνει τον Βόλο «μια κερδοφόρα επιχείρηση», εξαγγέλλοντας «μείωση στα κοινόχρηστα (!), στα δημοτικά τέλη, στο νερό κι όχι να φορολογούμε τον κόσμο για να ζουν αυτοί πλουσιοπάροχα και του κώλ…τα εννιάμερα εμείς στον Βόλο» και κατέληξε: «θα πεθάνω για πάρτη σας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου