Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Κυριακή, 25 Μαΐου 2014

Δείτε βίντεο από την στιγμή του δυνατού σεισμού

 Κυριακή, 25 Μαϊου, 2014


Τουλάχιστον 100 άνθρωποι τραυματίστηκαν στην Τουρκία από τον ισχυρότατο σεισμό των 6,5 Ρίχτερ που σημειώθηκε στις 12:25 ανάμεσα στη Λήμνο και την Σαμοθράκη και έγινε ιδιαίτερα αισθητός και στην γειτονική χώρα.
Δύο βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει στο Διαδίκτυο και είναι τραβηγμένα από κάμερες ασφαλείας, αποτυπώνουν την μεγάλη διάρκεια που είχε η σεισμική δόνηση, αλλά και το πόσο έντονη ήταν. Οι άνθρωποι που εκείνοι την ώρα εργάζονταν πετάχτηκαν έντρομοι στους δρόμους, ενώ «σείστηκαν» όλα τα αντικείμενα στο χώρο.
Δείτε τα βίντεο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου