Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Δευτέρα, 26 Μαΐου 2014

Ευρωεκλογές: Στο 3,73% η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ στην επικράτεια

Δευτέρα, 26 Μαϊου, 2014

ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΕΜΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΔΡΕΣ

Στο 3,73% διαμορφώνεται η διαφορά μεταξύ της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές, με καταμετρημένο 93,05 % των ψήφων, με βάση τα αποτελέσματα που ανακοινώνονται από το υπουργείο Εσωτερικών και την Singular Logic.

O ΣΥΡΙΖΑ λαμβάνει 26,53% και έξι έδρες στο ευρωκοινοβούλιο και η ΝΔ 22,80% και πέντε έδρες.
Ευρωεκλογές: Στο 3,73% η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ στην επικράτειαΤρίτη δύναμη αναδεικνύεται η Χρυσή Αυγή με 9,41%, εκλέγοντας τρεις ευρωβουλευτές για πρώτη φορά.
Ακολουθούν η ΕΛΙΑ με 8,04% και δύο έδρες, το «Ποτάμι» με 6,59% και δύο έδρες, το ΚΚΕ με 6,08% και δύο έδρες οι Ανεξάρτητοι Ελληνες με 3,43% και μία έδρα.
Το ΛΑΟΣ συγκεντρώνει 2,69%, υψηλότερα από τους Ελληνες Ευρωπαίους Πολίτες του Γιώργου Χατζημαρκάκη με 1,43% αλλά και της ΔΗΜΑΡ που λαμβάνει το 1,21%.
Υπενθυμίζεται ότι στις ευρωεκλογές του 2009, το ΠΑΣΟΚ είχε λάβει 36,65% και οκτώ έδρες, η ΝΔ 32,30% και οκτώ έδρες, το ΚΚΕ 8,35% και δύο έδρες, ο ΛΑΟΣ 7,15% και δύο έδρες, ο ΣΥΡΙΖΑ 4,70% και μια έδρα και οι Οικολόγοι 3,49% και μια έδρα.
Πηγή: ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου