Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Συνεχίζεται στο Εφετείο Πατρών η δίκη για τις φονικές πυρκαγιές του 2007

Σάββατο, 31 Μαϊου, 2014
Συνεχίστηκε χθες στο Εφετείο Πατρών η δίκη για τις φονικές πυρκαγιές του 2007. Μετά την διακοπή του δικαστηρίου λόγω της εκλογικής διαδικασίας, κλήθηκαν και κατέθεσαν ο πρώην διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου Γιώργος Αναστασόπουλος και ο τότε διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Ζαχάρως Χαράλαμπος Αλεξόπουλος.
Η πρόεδρος της έδρας αναζήτησε απαντήσεις για όλα όσα έγιναν στην Ηλεία την 24ηςΑυγούστου του 2007 ενώ η απάντηση του πρώην διοικητή της Π.Υ. Πύργου Γ. Αναστασόπουλου ότι υπό τις ίδιες συνθήκες και εν έτει 2014 θα υπήρχαν και πάλι θύματα προκάλεσε ένταση. Μέχρι και σήμερα έχουν εξεταστεί σαράντα περίπου μάρτυρες ενώ αναμένεται να καταθέσουν ακόμα άλλα 80 άτομα ανάμεσα τους δασολόγοι και αστυνομικοί, ενώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται και η κατάθεση του Σπύρου Κιόσια ο οποίος επέζησε από τις φονικές πυρκαγιές. Η συνέχιση της εκδίκασης αναμένεται να συνεχιστεί το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουνίου ενώ θεωρείται πιθανό η απόφαση του Εφετείου Πατρών να ανακοινωθεί στις αρχές Φεβρουαρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου