Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Σάββατο, 31 Μαΐου 2014

Συνεχίζεται στο Εφετείο Πατρών η δίκη για τις φονικές πυρκαγιές του 2007

Σάββατο, 31 Μαϊου, 2014
Συνεχίστηκε χθες στο Εφετείο Πατρών η δίκη για τις φονικές πυρκαγιές του 2007. Μετά την διακοπή του δικαστηρίου λόγω της εκλογικής διαδικασίας, κλήθηκαν και κατέθεσαν ο πρώην διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου Γιώργος Αναστασόπουλος και ο τότε διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Ζαχάρως Χαράλαμπος Αλεξόπουλος.
Η πρόεδρος της έδρας αναζήτησε απαντήσεις για όλα όσα έγιναν στην Ηλεία την 24ηςΑυγούστου του 2007 ενώ η απάντηση του πρώην διοικητή της Π.Υ. Πύργου Γ. Αναστασόπουλου ότι υπό τις ίδιες συνθήκες και εν έτει 2014 θα υπήρχαν και πάλι θύματα προκάλεσε ένταση. Μέχρι και σήμερα έχουν εξεταστεί σαράντα περίπου μάρτυρες ενώ αναμένεται να καταθέσουν ακόμα άλλα 80 άτομα ανάμεσα τους δασολόγοι και αστυνομικοί, ενώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται και η κατάθεση του Σπύρου Κιόσια ο οποίος επέζησε από τις φονικές πυρκαγιές. Η συνέχιση της εκδίκασης αναμένεται να συνεχιστεί το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουνίου ενώ θεωρείται πιθανό η απόφαση του Εφετείου Πατρών να ανακοινωθεί στις αρχές Φεβρουαρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου