Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

NBA, Διά βίου αποκλεισμός από τα γήπεδα για τον ρατσιστή ιδιοκτήτη των Κλίπερς

Τετάρτη, 30 Απριλίου, 2014

Πρόστιμο, 2,5 εκατ. δολαρίων

NBA: Διά βίου αποκλεισμός από τα γήπεδα για τον ρατσιστή ιδιοκτήτη των ΚλίπερςΤον δια βιου αποκλεισμό από τα γήπεδα του ΝΒΑ επέβαλε ο κομίσιονερ ένωσης, Άνταμ Σίλβερ, για τα ρατσιστικά σχόλια που ακούγεται να κάνει σε ηχητικό απόσπασμα που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο από τη δημοφιλή σκανδαλοθηρική ιστοσελίδα TMZ, ο βαθύπλουτος 80χρονος ιδιοκτήτης των Λος Άντζελες Κλίπερς. 
Ο Ντέιβιντ Στέρλινγκ ακούγεται να βάζει «χοντρό χέρι» στην αμερικανοϊσπανίδα ερωμένη του V Stiviano, επειδή «ανέβασε» στο instagram μία φωτογραφία της με τον παλαίμαχο άσο του ΝΒΑ, Μάτζικ Τζόνσον.
«Ο Στέρλινγκ δεν θα μπορεί να παρακολουθεί παιχνίδια ή προπονήσεις ή να είναι παρών σε κάθε εγκατάσταση των Κλίπερς ή να παίρνει αποφάσεις» διευκρίνισε ο Σίλβερ.
Παράλληλα ο κομισάριος της ένωσης δήλωσε ότι θα κάνει οτιδήποτε περνάει από το χέρι του για να διασφαλίσει ότι ο Ντέιβιντ Στέρλινγκ θα υποχρεωθεί να πουλήσει τους Κλίπερς κάνοντας λόγο για προσβλητικές και επιβλαβείς απόψεις.
Τέλος στον Στέρλινγκ επιβλήθηκε το υψηλότερο πρόστιμο που μπορεί να επιβάλει το ΝΒΑ, ύψους, δηλαδή, 2,5 εκατ. δολαρίων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου