Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Απών ο Τσίπρας και από το δεύτερο ευρω-ντιμπέιτ

Δεν "υπολογίζουν" τον Έλληνα πολιτικό οι Ευρω-παίοι

Η συζήτηση θα διαρκέσει περίπου μια ώρα και θα πραγματοποιηθεί στα αγγλικά

Απών ο Τσίπρας και από το δεύτερο ευρω-ντιμπέιτΑντιμέτωποι με τα σημαντικότερα ερωτήματα για το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα βρεθούν οι τέσσερις βασικοί υποψήφιοι για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ, Μάρτιν Σουλτς, Γκι Φέρχoφσταντ και Σκα Κέλερ, για δεύτερη φορά μέσα σε είκοσι τέσσερις ώρες καθώς στις 15.30 ώρα κεντρικής Ευρώπης θα διεξαχθεί η δεύτερη προεκλογική τηλεμαχία.
Οι κορυφαίοι υποψήφιοι -οι «Spitzenkandidaten» όπως αποκαλούνται από τη μεγαλύτερη μερίδα του ευρωπαϊκού Τύπου- θα βρεθούν στους χώρους του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις Βρυξέλλες για να συμμετάσχουν στο debate που διοργανώνει το δίκτυο «Euranetplus». Η συζήτηση η οποία θα διαρκέσει περίπου μια ώρα και θα πραγματοποιηθεί στα αγγλικά, θα χωριστεί σε θεματικές ενότητες που αφορούν στα σημαντικότερα ζητήματα και τις σπουδαιότερες προκλήσεις της Ε.Ε., όπως η ενέργεια, η κινητικότητα των εργαζόμενων, η ανεργία και η περαιτέρω ενοποίηση της Ε.Ε.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιος για την προεδρία της Κομισιόν με το κόμμα της Ευρωπαϊκής Αριστερά, κύριος Αλέξης Τσίπρας θα απέχει και από αυτή την τηλεμαχία, μετά την απουσία του από τη χθεσινή πρώτη ιστορική τηλεοπτική αναμέτρηση των κορυφαίων υποψηφίων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου