Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Ο Πρέσβης Αλέξανδρος Μαλλιάς υποψήφιος με "Το Ποτάμι"

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Με έντεκα πρόσωπα από διάφορους επαγγελματικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους συνεχίζουν την κατάρτιση του ευρωψηφοδελτίου στο «Ποτάμι». Τις αμέσως επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθούν και τα υπόλοιπα εννέα ονόματα που απομένουν. Μεταξύ των ονομάτων που ανακοινώθηκαν χθες περιλαμβάνεται ο κ. Μάκης Παπούλιας, ο οποίος υπήρξε στέλεχος του σπουδαστικού της προδικτατορικής ΕΔΑ. Λόγω της δράσης του φυλακίστηκε από τη χούντα και εκτοπίστηκε στο Λακκί της Λέρου. Τα τελευταία χρόνια έχει σημαντική επιχειρηματική δραστηριότητα, με κορυφαία την πρότυπη αγροτοτουριστική μονάδα που έχει ιδρύσει στην Αρκαδία. Ανακοινώθηκε, επίσης, η υποψηφιότητα του πρέσβεως ε.τ. και ειδικού συμβούλου του ΕΛΙΑΜΕΠ κ. Αλεξ. Μαλλιά, ο οποίος διαθέτει διπλωματική εμπειρία σε θέματα που αφορούν τα Βαλκάνια και δη στη μακρόχρονη διένεξη της Αθήνας με την ΠΓΔΜ.
Υποψήφια θα είναι επίσης η κ. Χλόη - Αννα Βλασσοπούλου, καθηγήτρια Πολιτικής Επιστήμης στη Γαλλία, με ειδίκευση στην περιβαλλοντική μετανάστευση. Στο ψηφοδέλτιο περιλαμβάνονται ακόμη: ο κ. Σωτ. Βλάχος, πυρηνικός φυσικός ο οποίος εργάζεται στο CERN στην Ελβετία και ο 30χρονος κ. Β. Δοσούλας, ο οποίος έχει διακριθεί για τη βοήθειά του σε άτομα με αναπηρία. Ακόμη, η κ. Ιόλη Καλαβρέζου, καθηγήτρια Ιστορίας της Βυζαντινής Τέχνης στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, ο συγγραφέας και πρωταθλητής σκακιού κ. Β. Κοτρωνιάς, η κοινωνιολόγος και θεραπεύτρια στο ΚΕΘΕΑ κ. Φωτεινή Λεομπίλλα και ο κ. καθηγητής Γλωσσολογίας στο Πανεπιστήμιο της Δυτ. Μακεδονίας κ. Κ. Ντίνας. Υποψήφιοι θα είναι και ο νέος επιχειρηματίας κ. Γ. Μπάλλας και η ερευνήτρια κλινικής μηχανικής κ. Αναστασία Τοπαλίδου. Οι δύο τελευταίες υποψηφιότητες αποτελούν προτάσεις φίλων του «Ποταμιού» μέσω Διαδικτύου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου