Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Ομπάμα: Ασφαλώς και θα έσωζα τον Βλαντίμιρ Πούτιν εάν πνιγόταν...

Ομπάμα: Ασφαλώς και θα έσωζα τον Βλαντίμιρ Πούτιν εάν πνιγόταν...Σάββατο, 26 Απριλίου, 2014
Δηλώσεις από τη Σεούλ
"Θα ήθελα να πιστεύω ότι αν πνιγόταν ο οποιοσδήποτε θα μπορούσα να τον σώσω. Ήμουν πολύ καλός κολυμβητής", πρόσθεσε ο Αμερικανός πρόεδρος
Μολονότι Ουάσινγκτον και Μόσχα έχουν εμπλακεί σε έναν "πόλεμο λέξεων" με αφορμή την κρίση την Ουκρανία, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα διαβεβαίωσε σήμερα ότι δεν θα δίσταζε να σώσει τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντίμιρ Πούτιν στην περίπτωση που ο τελευταίος κινδύνευε να πνιγεί.
"Ασφαλώς και θα έσωζα τον κύριο Πούτιν εάν πνιγόταν", είπε ο Ομπάμα από τη Σεούλ όπου βρίσκεται, στον δεύτερο σταθμό της περιοδείας του στην Ασία. "Θα ήθελα να πιστεύω ότι αν πνιγόταν ο οποιοσδήποτε θα μπορούσα να τον σώσω. Ήμουν πολύ καλός κολυμβητής", πρόσθεσε ο Αμερικανός πρόεδρος.
Λόγω της κρίσης στην Ουκρανία η ένταση στις σχέσεις της Ρωσίας με τις ΗΠΑ έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο που την περασμένη εβδομάδα ένα 6χρονο κορίτσι ρώτησε τον Πούτιν εάν ο Ομπάμα θα τον έσωζε από πνιγμό. Ο Ρώσος πρόεδρος απάντησε στο παιδί ότι ο Ομπάμα είναι ένας "ευγενικός" και "θαρραλέος" άνθρωπος που "σίγουρα" θα τον έσωζε. Πρόσθεσε πάντως ότι θα προτιμούσε να μην έφτανε ποτέ σε αυτό το σημείο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου