Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Αφησαν ελεύθερο στην Αλβανία έναν δραπέτη, συνεργό του Μάριο Κόλα

Έκπληκτη η ΕΛ.ΑΣ. για τον δραπέτη των Τρικάλων Σούλαχ Φάτος

Συναγερμός στις ελληνικές αρχές για τον 31χρονο - Είχε διαπράξει 27 ληστείες σε Κέρκυρα, Ηγουμενίτσα και άλλες περιοχές της Δυτικής Ελλάδας

Αφησαν ελεύθερο στην Αλβανία έναν δραπέτη, συνεργό του Μάριο ΚόλαΟι αλβανικές Αρχές άφησαν ελεύθερο έναν 31χρονο επικίνδυνο δραπέτη των φυλακών Τρικάλων που είχε αποδράσει τον Μάρτιο του 2013 μαζί με τον Μάριο Κόλα, τον Ιλίρ Κούπα και άλλους σκληρούς αλβανούς ποινικούς.

O σερβιτόρος Σούλαχ Φάτος που διέμενε κυρίως στην Κέρκυρα συνελήφθη σε μπλόκο κοντά στα Τίρανα στις 2 Μαρτίου 2014. Εξέτιε ποινή πολυετούς κάθειρξης ως αρχηγός συμμορίας που προχώρησε σε 27 ληστείες στο νησί των Φαιάκων, στην Ηγουμενίτσα και σε άλλες περιοχές της Δυτικής Ελλάδας. Μάλιστα η ίδια συμμορία είχε κατηγορηθεί ότι έκλεβε λουόμενους στην περιοχή της Πάργας.
Ο Φάτος είχε συλληφθεί έπειτα από πολυετείς έρευνες αστυνομικών της Ασφάλειας Ηγουμενίτσας οι οποίοι μιλούν για έναν «κακοποιό-φάντασμα που ξέφευγε πάντα από τους αστυνομικούς κλοιούς».
Ο συγκεκριμένος δραπέτης θεωρείτο εξαιρετικά επικίνδυνος και δραπέτευσε στις 22 Μαρτίου 2013 από της φυλακές Τρικάλων μαζί με άλλους επτά συμπατριώτες του έπειτα από αιματηρή επίθεση συμπατριωτών τους στο συγκεκριμένο σωφρονιστικό κατάστημα.
Από τους οκτώ δραπέτες των φυλακών Τρικάλων έχουν σκοτωθεί από σφαίρες αστυνομικών ο 35χρονος Μάριο Κόλα στην περιοχή της Βροσίνας στη Θεσπρωτία στις 21 Ιουλίου και μερικές ημέρες νωρίτερα ο 25χρονος Λίκα Εντισον μαζί με έναν συγγενή του που θεωρείται ότι ήταν από την ομάδα των αλλοδαπών που είχε επιτεθεί στις φυλακές Τρικάλων.
Στις 25 Ιανουαρίου 2014 είχε συλληφθεί στην Αλβανία ο 27χρονος συνεργός του Μάριο Κόλα, Ιλίρ Κούπα. Όμως εκείνος, όπως επισημαίνει ο νομικός εκπρόσωπός του κ. Σάκης Κεχαγιόγλου, «κατηγορείτο για ληστεία που είχε διαπράξει την περίοδο των εορτών ντυμένος ως Άγιος Βασίλης στην Αλβανία και γι' αυτό τον λόγο παραμένει στις φυλακές της γειτονικής χώρας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου