Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Επαληθεύτηκε η ιστορία του 16χρονου που «πέταξε» από την Καλιφόρνια στην Χαβάη

Τετάρτη, 23 Απριλίου, 2014

Εξωπραγματική αλλά αληθινή αποδείχτηκε η ιστορία ενός 16χρονου αγοριού ότι πέταξε από την Καλιφόρνια έως τη Χαβάη, με τη «θέση» του να βρίσκεται στο... χώρο ανάσυρσης των τροχών ενός Boeing 767.
«Η ιστορία του επαληθεύτηκε [...] Κατά τα φαινόμενα πρόκειται για θαύμα [...] Δεν υπάρχει ένδειξη [πως έφερε] εξοπλισμό οποιουδήποτε είδους», σχολίασε χαρακτηριστικά ο ειδικός πράκτορας του FBI Τομ Σάιμον.
Το αγόρι είναι καλά στην υγεία του και βρίσκεται υπό την επιτήρηση τοπικών οργανώσεων για την προστασία ανηλίκων.
Ο 16χρονος, αισίως, ταξίδεψε επί πέντε ώρες, σε υψόμετρο που έφτασε έως και τα 38.000 πόδιαχωρίς παροχή οξυγόνου και σε θερμοκρασίες που έφτασαν τους -62 βαθμούς Κελσίου!!!
Ο έφηβος φαίνεται πως έχασε τη αισθήσεις του λίγη ώρα μετά την απογείωση του αεροσκάφους από το Σαν Χοσέ, και συνήλθε περίπου μία ώρα μετά την προσγείωση στο Μάουι. Τελικάεντοπίστηκε από το προσωπικό εδάφους ενόσω βάδιζε ζαλισμένος και χαμένος στο χώρο του αερολιμένα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 16χρονος ήταν φυγάς που εγκατέλειψε το σπίτι του, πήδηξε το φράχτη του αεροδρομίου του Σαν Χοσέ και αναζήτησε καταφύγιο στο χώρο όπου ανασύρονται οι τροχοί του αεροσκάφους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου