Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Τα σχόλια Α. Γεωργιάδη και Α. Ψυχάρη στο twitter για τις χλιδάτες διακοπές του Πάνου Καμμένου στις Άλπεις.

Φωτιά στο twitter για τον Καμμένο στις Άλπεις: Καλές διακοπές πρόεδρε, εις υγείαν των κορόιδων 


Γιορτινή διάθεση φαίνεται ότι επέδειξαν από νωρίς το πρωί του Σαββάτου ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης και ο βουλευτής της ΝΔ, Ανδρέας Ψυχάρης, μέσω των προσωπικών τους λογαριασμών στο twitter.
Με αφορμή προφανώς την είδηση περί επίσκεψης του υπουργού Ναυτιλίας, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη σε νυχτερινό μαγαζί που τραγουδά η Πάολα, οι ίδιοι σχολίασαν - αφήνοντας αιχμές - και την είδηση ότι... ο επικεφαλής των ΑΝ.ΕΛ., Πάνος Καμμένος βρέθηκε για τις εορτές των Χριστουγέννων στις Άλπεις.
"Ο Πάνος Καμμένος πήγε να πνίξει τον πόνο του για τη Γερμανική Κατοχή στις Άλπεις. Καλές διακοπές πρόεδρε, εις υγείαν των κορόιδων", έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης.
"Στη Γαλλία πήγε, όχι στη Γερμανία", βιάστηκε να "τιτιβίσει" ο Ανδρέας Ψυχάρης. "Εγώ δεν είπα στη Γερμανία, είπα στις Άλπεις. Προφανώς επέλεξε την αντιμνημονιακή πλευρά τους, ε;", αναρωτήθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης.
"Μάλλον, εκτός αν πήγε για να αποφύγει το παθητικό κάπνισμα και τον νόμο που δεν εφαρμόζεται από την κυβέρνηση", ήταν η αιχμή του Ανδρέα Ψυχάρη, ο οποίος είναι από τους λίγους βουλευτές της ΝΔ που σηκώνουν ψηλά τη σημαία για την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου.
"Μα ο ίδιος καπνίζει", απάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης.
"Χωρίς πλάκα όμως ο Καμμένος, προφανώς λόγω διακοπών, δεν ήλθε στην Βουλή να ψηφίσει", συνέχει ο Ανδρέας Ψυχάρης.
"Εργάζεται πολύ σκληρά μωρέ. Πού να βρει χρόνο για την Βουλή;", σχολίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου