Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Ηλεία: Κίνδυνος να χαθούν τα χρήματα που έχουν εγκριθεί για τους σεισμόπληκτους!





Χρήματα για τους σεισμόπληκτους της Ηλείας  «λιμνάζουν», εξαιτίας του λουκέτου στο ΤΑΣ Πύργου πρόβλημα το οποίο έχει αναδείξει η εφημ.ΠΑΤΡΙΣ με ρεπορτάζ το προηγούμενο διάστημα. Η κατάσταση έχει διογκωθεί με αποτέλεσμα χθες  ο Πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου (Τμήμα Δυτικής Ελλάδας) Θανάσης Γιανναδάκης, με  επιστολή τους στους βουλευτές  της Ηλείας αλλά και της Αχαϊας να  ζητά άμεση κοινοβουλευτική παρέμβαση για το θέμα επισείοντας τον ορατό κίνδυνο ότι τα χρήματα που έχουν εγκριθεί είναι πιθανόν να χαθούν στο όνομα του «πρωτογενούς πλεονάσματος».  Η επιστολή Γιανναδάκη στους βουλευτές έχει ως εξής:  «Κυρίες και Κύριοι Βουλευτές
Για άλλη μια φορά η Πολιτεία αποδεικνύεται ανεπαρκής και ανακόλουθη ως προς την αντιμετώπιση των πληγέντων από τον καταστροφικό σεισμό του 2008.  Μετά από παλινωδίες ενός χρόνου βρισκόμαστε στο σημείο όπου η αρχική διάλυση των Τομέων Αποκατάστασης Σεισμοπλήκτων ανά την επικράτεια και η διαθεσιμότητα των υπαλλήλων που εργάζονταν σε αυτούς οδηγούν στη μη διάθεση των εγκεκριμένων πιστώσεων για το οικονομικό έτος 2013 επιδεινώνοντας, κατ’ αυτόν τον τρόπο, την ήδη δεινή θέση πολλών συμπολιτών μας.   Επιπλέον, η καθυστέρηση επανατοποθέτησης των υπαλλήλων του Τ.Α.Σ. στις κατά τόπους Αποκεντρωμένες Διοικήσεις δημιουργεί σοβαρά προβλήματα τόσο στους ιδίους και τις οικογένειές τους όσο και στους δικαιούχους.  Τέλος, η μείωση του ΠΔΕ για το 2014 εγείρει σοβαρά ζητήματα για τη συνέχιση και ολοκλήρωση του προγράμματος.  Από τα παραπάνω γίνεται εμφανές ότι είναι απαραίτητη η παρέμβαση σας σε επίπεδο κοινοβουλευτικού ελέγχου, ώστε να αντιμετωπιστούν οι παραπάνω αρνητικές επιπτώσεις της κυβερνητικής πολιτικής.  Το πρωτογενές πλεόνασμα δεν μπορεί να στηρίζεται σε ερείπια εντός ή εκτός εισαγωγικών».
Πηγή: ΠΑΤΡΙΣ, Γιώργος Κ.Ροζής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου