Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Δίνει μάχη για τη ζωή του ο Μίκαελ Σουμάχερ!

Κυριακή, 29 Δεκεμβρίου, 2013
Ο Μίκαελ Σουμάχερ τραυματίστηκε στο κεφάλι ενώ έκανε σκι στις γαλλικές Άλπες και η κατάσταση της υγείας του είναι εξαιρετικά κρίσιμη!
schmuacherΣύμφωνα με τις πληροφορίες ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula-1 μεταφέρθηκε με ελικόπτερο  σε νοσοκομείο της Γκρενόμπλ.  Ο Σουμάχερ είχε άσχημη πτώση με το κεφάλι σε ένα βράχο.
Οι αρχικές πληροφορίες δεν ήταν σαφείς. Αρχικά, υπήρξε φήμη για σοβαρό τραυματισμό, ενώ στη συνέχεια ο πρώην πιλότος της F-1 έχει τις αισθήσεις του και απλώς έχει σοκαριστεί από το ατύχημα.
Δυστυχώς, όμως, αργότερα η εφημερίδα Dauphiné Libéré ανέφερε πως η κατάστασή του παρουσιάζει επιδείνωση και πως κινδυνεύει η ζωή του, κάτι που τελικά επιβεβαιώθηκε.
Αργά το βράδυ της Κυριακής εκδόθηκε και επίσημη ανακοίνωση από το νοσοκομείο της Γκρενόμπλ όπου νοσηλεύεται, σύμφωνα με την οποία ο Σουμάχερ βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση. Μάλιστα, ο μάνατζερ του Σουμάχερ επιβεβαίωσε επίσημα πως βρίσκεται σε κώμα και χειρουργήθηκε από ειδικός νευροχειρουργό.
Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έγιναν γνωστές, ωστόσο, φαίνεται πως η παλιά δόξα της Formula 1 έχει σοβαρά τραύματα στον εγκέφαλο, ενώ υπάρχουν πληροφορίες και για αιμορραγία.
Ο Σουμάχερ και η οικογένεια του έκαναν διακοπές στο θέρετρο Μεριμπέλ των γαλλικών Άλπεων. Ο διευθυντής του χιονοδρομικού κέντρου, Κριστόφ Γκερμινιόν-Λεκόμπτ επιβεβαίωσε το ατύχημα σε δηλώσεις του στο Ράδιο Μόντε Κάρλο.
Στο πλευρό του Σουμάχερ βρίσκεται ακόμη μία παλιά δόξα της Formula 1, ο Ολιβιέ Πανίς, ο οποίος πήγε στο νοσοκομείο για να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας του παλιού του φίλου.
Πηγή: Reporter

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου