Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Κατακόρυφη άνοδο ανάγνωσης της ιστοσελόδας μας

Μεγάλωσε το αναγνωστικό κοινό το χρόνο που κλείνει σήμερα.   Σήμφωνα με την εταιρεία google η οποία είναι το «όχημα» με το οποίο η ιστοσελίδα μας www.paneliakos.com βρίσκεται κάθε μέρα μπροστά σας για να σας ενημερώνει γιά το έτος 2013 η αναγνώστες μας πολλαπλασιάστηκαν σε όλο τον κόσμου.
Οποσδήποτε αυτό είναι κάτι που μας ενθαρύνει για να συνεχίσουμε. 
Εδώ είναι μερικά στατιστικά στοιχεία που πριν 4 χρόνια, όταν οργανόσαμε την ιστοσελίδα, δεν μπορούσαμε να το διανοηθούμε αφού η ιστοσελίδα έγινε από δύο άτομα για να έχουμε τώρα πάνω από 200,000 αναγνώστες.
Γιά το έτος 2013 υπάρχει μία αύξηση του αναγνωστικού κοινού στο 27% από το 2012.  Φέτος βέβαια είχαμε και μερικά προβλήματα μεταξύ αυτών όταν χάϊκερες έκλεψαν τους κωδικούς και μας δημιούργησαν πρόβλημα και περί το τέλος του χρόνου κάποιοι με το έτσι θέλω ζήτησαν να αγοράσουν την ιστοσελίδα.  Η απάντηση ήταν ΟΧΙ και τότε προσπάθησαν δια «πλαγίου τρόπου» κάτι που δεν κατόρθωσαν και πάλι αλλά να μας αναγκάσουν την νέα χρονιά να έχουμε διαφημήσεις και χωρηγούς αφού τα έξοδα λειτουργίας μας αυξήθηκαν.
Έχουμε πει πάλι ότι είμαστε μια ομάδα που αφιλοκερδός προσπαθούμε να επικοινωνούμε με τον Ελληνισμό με διάφορα νέα στην Ελληνική Γλώσσα.  Γνωρίζουμε ότι πολλές φορές τα νέα που έχει η ιστοσελόδα μεταφράζονται σε πολλές γλώσσες (είναι πολύ απλό με το πάτημα μόνο στο option και μετά translation).   Λοιπόν ο υπολογιστής μας δίχνει που και πότε μας διαβάζουν και σε πιά γλώσσα.  Τρομερό, αλλά αληθινό.
Σας ευχαριστούμε όλους και όλες για το ενδιαφέρον σας και την παρέα σας κάθε ημέρα.  Τώρα εάν δεν σας αρέσει κάποιο άρθρο να μας το πήτε με ένα μήνυμα.  Μη ξεχνάτε όμως ότι η προθεσμία γιά complains ήταν χθες!  Αυτό ισχύει πάντα.

Με το καλό να δεχθήτε το νέο χρόνο, Υγεία και Ευτυχία. 

Η Σύνταξη

1 σχόλιο:

  1. Ευχαμαι μακροημερευση της αγωνιστικής σελιδας. Μπραβο, κρατατε ψηλα τη σημαια του Ελληνισμου με τη μιση καρδια στη μητερα πατριδα και την άλλη μισή στη φιλοξενη δευτερη πατριδα. Εοσθε σημντικός φάρος ενημερωσης και απαντοχης των ξενιτεμενων Ηλειων.
    Με πατριωτικούς χαιρετισμούς απο την ιστορικη Δίβρη
    Σωτ Σωτ

    ΑπάντησηΔιαγραφή