Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Και ο Τζήμερος κατέθεσε τις πινακίδες

Και ο Τζήμερος κατέθεσε τις πινακίδεςΤρίτη, 31 Δεκεμβρίου, 2013

 Περιέγραψε όλη την διαδικασία μέσω Facebook

Την προσωπική του εμπειρία από τη διαδικασία κατάθεσης πινακίδων περιέγραψε μέσω Facebook ο Θάνος Τζήμερος αναλύοντας πόσες εργατοώρες χάθηκαν από το γεγονός ότι 270 άτομα στήθηκαν στην ουρά της ΔΟΥ Χολαργού. Ο πρόεδρος της Δημιουργίας Ξανά αναφέρεται, επίσης, στο έγγραφο που συνοδεύει την αίτηση κατάθεσης επικρίνοντας τον εμπνευστή του για την ερώτηση «ποιοι οι λόγοι που προκάλεσαν την ακινησία του οχήματος;». «Λογαριασμό θα σου δώσω; Δικό μου είναι, άμα θέλω το καίω!» έγραψε στο χαρτί ο Θάνος Τζήμερος «ανεβάζοντας» για του λόγου το αληθές τη σχετική φωτογραφία.

ΚΑΤΕΘΕΣΑ ΤΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ
Μπορούμε και με ένα αυτοκίνητο, κι ας είναι μοντέλο του 2001. Μια χαρά τσουλάει. Διότι να πληρώνω 1320 ευρώ τέλη κυκλοφορίας συν ασφάλεια, συν τεκμήριο, συν φόρο... πολυτελούς διαβίωσης και ό,τι άλλο σκαρφιστείς Στούρνε μου, δεν υπάρχει περίπτωση! Θα δεις στην πράξη τι σημαίνει καμπύλη Λαφέρ. Μέχρι φέτος, πλήρωνα και για τα δύο κι ας είχα κάνει με το "μεγάλο" δύο ταξίδια όλ...α κι όλα το 2013. Το 2014 δεν θα πάρεις μία.
ΚΑΤΕΘΕΣΑ ΤΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ

Μπορούμε και με ένα αυτοκίνητο, κι ας είναι μοντέλο του 2001. Μια χαρά τσουλάει. Διότι να πληρώνω 1320 ευρώ τέλη κυκλοφορίας συν ασφάλεια, συν τεκμήριο, συν φόρο... πολυτελούς διαβίωσης και ό,τι άλλο σκαρφιστείς Στούρνε μου, δεν υπάρχει περίπτωση! Θα δεις στην πράξη τι  σημαίνει καμπύλη Λαφέρ. Μέχρι φέτος, πλήρωνα και για τα δύο κι ας είχα κάνει με το "μεγάλο" δύο ταξίδια όλα κι όλα το 2013. Το 2014 δεν θα πάρεις μία. 

270 άτομα σήμερα καταθέσαμε τις πινακίδες στη ΔΟΥ Χαλανδρίου. Περιμέναμε 4-5 ώρες ο καθένας. 1250 ανθρωποώρες χαμένες, γιατί η γελοιότητα που λέγεται ελληνικό κράτος δεν έχει μάθει την ύπαρξη της πληροφορικής. 1250 ανθρωποώρες που αφαιρέθηκαν από την ανάπτυξη. Πάνω από μισό έτος εργασίας ενός ανθρώπου πετάχτηκε σήμερα το πρωί στην εφορία Χαλανδρίου. Έτσι έχει φτάσει η γραφειοκρατία να κοστίζει 7 δισ. τον χρόνο!

Η πλάκα είναι ότι στο χαρτί που συμπληρώνεις σε ρωτάνε: Ποιοι οι λόγοι που προκάλεσαν την ακινησία του οχήματος; Δηλαδή πόσο μαλάκας είναι αυτός που εμπνεύστηκε αυτή την ερώτηση! (Ώρα να μας πουν ότι κάνουν και στατιστική...) Ακόμα και χωρίς την κρίση, ακινητώ το όχημά ΜΟΥ γιατί έτσι αποφάσισα, ηλίθιε κρατικιστή! Λογαριασμό θα σου δώσω; Δικό μου είναι, άμα θέλω το καίω! Όπως βλέπετε απάντησα με ειλικρίνεια.270 άτομα σήμερα καταθέσαμε τις πινακίδες στη ΔΟΥ Χαλανδρίου. Περιμέναμε 4-5 ώρες ο καθένας. 1250 ανθρωποώρες χαμένες, γιατί η γελοιότητα που λέγεται ελληνικό κράτος δεν έχει μάθει την ύπαρξη της πληροφορικής. 1250 ανθρωποώρες που αφαιρέθηκαν από την ανάπτυξη. Πάνω από μισό έτος εργασίας ενός ανθρώπου πετάχτηκε σήμερα το πρωί στην εφορία Χαλανδρίου. Έτσι έχει φτάσει η γραφειοκρατία να κοστίζει 7 δισ. τον χρόνο!
Η πλάκα είναι ότι στο χαρτί που συμπληρώνεις σε ρωτάνε: Ποιοι οι λόγοι που προκάλεσαν την ακινησία του οχήματος; Δηλαδή πόσο μαλάκας είναι αυτός που εμπνεύστηκε αυτή την ερώτηση! (Ώρα να μας πουν ότι κάνουν και στατιστική...) Ακόμα και χωρίς την κρίση, ακινητώ το όχημά ΜΟΥ γιατί έτσι αποφάσισα, ηλίθιε κρατικιστή! Λογαριασμό θα σου δώσω; Δικό μου είναι, άμα θέλω το καίω! Όπως βλέπετε απάντησα με ειλικρίνεια.
Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου