Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

Τομπούλογλου: Από δήμαρχος... κλητήρας

Γεωργιάδης: Να τιμωρηθεί παραδειγματικά

Δηλώνει ότι δεν είχε ανάμιξη στην τοποθέτησή του

"Kαλημέρα Όμορφη Πόλη", ο συνδυασμός του Τομπούλογλου Πέμπτη, 26 Δεκεμβρίου, 2013Προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή ζήτησε και έλαβε ο Χ.Τομπούλογλου, σχετικά με την υπόθεση της εκβίασης διαφημιστικής εταιρείας, η οποία είχε κερδίσει σε διαγωνισμό του Νοσοκομείου Αγλαΐα Κυριακού. Ούτε η κυβέρνηση, ούτε ο ίδιος είχαν σχέση με το διορισμό του, δηλώνει ο υπουργός Υγείας.
"Kαλημέρα Όμορφη Πόλη", ο συνδυασμός του Τομπούλογλου Με αφορμή την υπόθεση διαφθοράς που ήρθε στο φως την Τρίτη, μετά τη σύλληψη του κ. Τομπούλογλου, ο κ. Γεωργιάδης σχολίασε: «Δεν έχουμε την παραμικρή ανοχή σε φαινόμενα διαφθοράς και ζητούμε η τιμωρία του να είναι παραδειγματική» «Η ιδέα ότι κάποιοι μπορούν να τη γλιτώσουν επειδή "είναι δικά μας παιδιά" έχει τελειώσει στην Ελλάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Τέλος, ο υπουργός Υγείας ξεκαθάρισε ότι «το ίδιο το ίδρυμα επέλεξε τον κ. Τομπούλογλου για πρόεδρο του δ.σ. και διοικητή». «Δεν είχα καμία ανάμειξη ούτε εγώ ούτε ο προκάτοχός μου, ο διορισμός δεν έχει καμία σχέση με την κυβέρνηση», κατέληξε.
Προσερχόμενος στον εισαγγελέα ο κ. Τομπούλογλου δήλωσε: «Πιστεύω στο Θεό και τη Δικαιοσύνη. Η αλήθεια θα φανεί. Είναι μια στημένη υπόθεση. Πρόκειται περί σκευωρίας. Τα χρήματα που πήρα προορίζονταν για δωρεά στο νοσοκομείο. Οι υποχρεώσεις της εταιρείας ήταν πλημμελείς και φοβόταν  μήπως κηρυχτεί έκπτωτη».
Tελικά ο κ. Τομπούλογλου, ζήτησε και πήρε από τον 27ο ανακριτή, προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή. Νωρίτερα, του ασκήθηκε από τον εισαγγελέα ποινική δίωξη για απόπειρα εκβιασμού κατ΄ επάγγελμα και συνήθεια και παθητική δωροδοκία. Ποινική δίωξη με τις ίδιες κατηγορίες ασκήθηκε και στον 40χρονο συγκατηγορούμενό του, που οδηγήθηκε και εκείνος στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων.
Να σημειωθεί ότι ο κ. Τομπούλογλου πριν λίγο καιρό είχε ανακοινώσει και αυτοδιοικητικό ψηφοδέλτιο για το Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας, στο οποίο ήταν ο επικεφαλής, αφήνοντας τώρα πολιτικό κενό αλλά και τη "σκιά" της υπόθεσης να τη διαχειριστεί ο συνδυασμός.
Πηγή: Ελευθεροτυπία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου