Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Κοκορομαχία Τσίπρα vs Αντώνη Γεωργιάδη (βλέπε Άδωνις). Τσίπρας: Κάνεις κρυφά τηλεπωλήσεις - Άδωνις: Θλίβομαι με την κατάντια σου

Photo #45

Στο κόκκινο η κόντρα των δυο ανδρών

Σάββατο, 26 Οκτωβρίου, 2013

Σφοδρή αντιπαράθεση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με τον υπουργό Υγείας - Βαριές κουβέντες σε προσωπικό επίπεδο

Η κόντρα μεταξύ του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και του υπουργού Υγείας ξέφυγε από το πεδίο της πολιτικής αντιπαράθεσης και πέρασε σε προσωπικό επίπεδο με βαρύτατους χαρακτηρισμούς εκατέρωθεν.
Όλα ξεκίνησαν από μια αναφορά που έκανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στη επαγγελματική σχέση που διατηρούσε ο υπουργός με το χώρο του βιβλίου και των τηλεπωλήσεων. Μάλιστα ο κ. Τσίπρας άφησε να εννοηθεί ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης πηγαίνει κρυφά και μαγνητοσκοπεί εκπομπές τηλεπωλήσεων στις οποίες στην συνέχεια βάζει το σήμα «Ε» της επανάληψης.
Πιο συγκεκριμένα, από το βήμα της Βουλής ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε πως τα σημαντικά προβλήματα «δεν μπορούν να αντιμετωπίζονται με ύφος χιλίων καρδιναλίων και με αστεϊσμούς από ανθρώπους που στον ελεύθερό τους χρόνο πηγαίνουν κρυφά στα τηλεοπτικά στούντιο για να κάνουν γυρίσματα τηλεπωλήσεων βιβλίων, τα οποία τα παρουσιάζουν σε κανάλια με το "Ε", δήθεν ότι είναι επανάληψη, ενώ έχουν υπουργικούς θώκους».
Ο Αδωνις Γεωργιάδης όπως ήταν αναμενόμενο, σήκωσε το γάντι και απάντησε σε έντονο ύφος λέγοντας πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πειράχτηκε επειδή δεν είχε τα ίδια υψηλά ποσοστά τηλεθέασης με τον ίδιο σε συγκεκριμένη τηλεοπτική εκπομπή.
Στη συνέχεια ανέφερε ότι θλίβεται «με την κατάντια» του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και του πρότεινε να βγάλει τα πρώτα του λεφτά με ιδρώτα στη ζωή του πουλώντας ένα βράδυ βιβλία σε συγκεκριμένο τηλεοπτικό σταθμό.
Πρόσθεσε μάλιστα ότι του λείπει η προηγούμενη δουλειά του, «οι εκπομπές μου», όπως είπε χαρακτηριστικά, στις οποίες δεν μπορεί ακόμη να επιστρέψει... «Θα επιστρέψω στην εργασία μου, όταν ολοκληρωθούν τα καθήκοντά μου ως υπουργού», είπε.
Κατέληξε λέγοντας: «Το ύφος της κριτικής και η εμπάθεια προς το πρόσωπό μου, δείχνουν ακόμη και για τον κ. Τσίπρα, χαμηλό επίπεδο».

1 σχόλιο:

  1. Αγαπητε Πανηλειακε
    Δεν γνωριζω ποιος εγραψε το κειμενο που δημοσιευεις. Ασφαλως, κάποιος που δεν εχει ακουσει την παροιμια "βανει η κυρα τον αντρα της με τους πραμματευταδες"!...
    Η δηθεν συγκρουση-συγκριση του αρχηγου της αξιωματικής Αντιπολιτευσης με ενα Υπουργό τηε Τροικανης λαιλαπας, που δεν εχει αφ´ησει ττιποτα ορθιο στην Υγεια που εχει παρει τον επιζηλο τιτλο απο την διεθμη προσωπικότητα της κ. Γλυκατζη Αρβελερ ως "Υπουργός παραδειγμα βλακειας", δεν αντεχει σε οιοαδηποτε κριτικη... Παντως, για να μη αδικηθεί ο εν λογω "βιοπαλαιστής-τηλεπωλητης" βαλτε τα δυο βιντεο στη εγκριτη σελιδα σας, και εκεινη της αποστροφής του Τσιπρα στη Βουλη και το τηλεπωλητικο παραλήρημα του Αδώνιδος (που φως φαναρι είναι φετινο -απο τα συμφραζομενα) και να δουμε τι θα πουν οι πολυπληθεις και εκλεκτοι αναγνωστες σας... Πιστεύω ότι ο συντακτης του κειμενου θα καταλαβει το λαθος του.
    Μετην εκτιμησή μου παντα
    Σωτ Σωτηρόπουλος ΔΙΒΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή