Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Τι θα γίνει με τη μικρή Μαρία τώρα που βρέθηκαν οι γονείς της

Σάββατο, 26 Οκτωβρίου, 2013

Photo #42

Το DNA έδειξε πως η Ρούσεβα είναι η μητέρα της και ο Ατανάς ο πατέρας της- Η Μαρία θα μεταφερθεί σε κέντρο υποδοχής της κοινωνικής πρόνοιας της Βουλγαρίας και στη συνέχεια θα δοθεί σε ανάδοχη οικογένεια, αναφέρει το πρακτορείο BGNES - Προανάκριση για τη συμμετοχή της Ρούσεβα σε εμπορία βρεφών

Η Σάσα Ρούσεβα και ο σύζυγός της Ατανάς είναι οι βιολογικοί γονείς της μικρής Μαρίας,
σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εξετάσεων DNA που δόθηκαν στη δημοσιότητα από το υπουργείο Εσωτερικών της Βουλγαρίας.
«Τα αποτελέσματα των δειγμάτων DNA αποδεικνύουν με βαθμό 99,9% ότι η Σάσα Ρούσεβα και ο Ατανάς Ρούσεφ είναι οι βιολογικοί γονείς της μικρής Μαρίας», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Σβετλοζάρ Λάζαροφ, γενικός γραμματέας του υπουργείου
Η Μαρία, ηλικίας 4 με 6 ετών, αναμένεται τώρα να μεταφερθεί σε ένα κέντρο υποδοχής της κοινωνικής πρόνοιας της Βουλγαρίας και στη συνέχεια να δοθεί σε ανάδοχη οικογένεια, σύμφωνα με τη Γιάνα Κάνεβα υπεύθυνη της Περιφερειακής Διεύθυνσης Κοινωνικής Πρόνοιας της Στάρα Ζαγκόρα, σύμφωνα με το πρακτορείο BGNES της Βουλγαρίας.
Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες σχετικά με το εάν η μητέρα πούλησε το παιδί. Συγκεκριμένα, η Περιφερειακή Εισαγγελία της πόλης Καζανλάκ διέταξε να αρχίσει προανάκριση της μάνας της μικρής Μαρίας για ενδεχόμενη συμμετοχή σε εμπορία βρεφών, κάτι που, αν ισχύει, μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα ποινή φυλάκισης.
Υπενθυμίζεται ότι η Σάσα Ρούσεβα εμφανίστηκε την Πέμπτη ενώπιον των βουλγαρικών αρχών και υποστήριξε ότι είχε γεννήσει ένα παιδάκι τον Ιανουάριο του 2009 στη Λαμία και το οποίο άφησε στην Ελλάδα καθώς δεν είχε λεφτά να το θρέψει και χαρτιά για να το πάρει μαζί της στη Βουλγαρία. Μάλιστα, μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες, έπειτα από την έκταση που πήρε το θέμα, η  Ρούσεβα ισχυρίστηκε ότι αν γινόταν το τεστ DNA έδειχνε ότι η μικρή Μαρία είναι όντως κόρη της, θα την έπαιρνε πίσω.

Πάντως, χθες, ο αδελφός του Ατανάς Ρούσεφ, Άνγκελ, επιβεβαίωσε ότι η Σάσα είχε εγκαταλείψει ένα παιδί στην Ελλάδα επειδή δεν είχε χρήματα ούτε χαρτιά ταυτότητας. Όπως ισχυρίζεται, η μικρή γεννήθηκε στην Ελλάδα, όταν οι γονείς της δούλευαν σε συγκομιδή ελιών και πορτοκαλιών. Οι γονείς άφησαν όμως, το μωρό τους στη χώρα μας, επειδή δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν τα απαιτούμενα έγγραφα, προκειμένου να επιστρέψουν μαζί του στη Βουλγαρία.
Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου