Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Κίνδυνος «ανάφλεξης» το Σάββατο - Αντιφασιστικές διαδηλώσεις πριν τη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής


Μέρα αυξημένης έντασης αναμένεται να είναι to Σάββατο, στο κέντρο της Αθήνας, καθώς έχουν προγραμματιστεί αντιφασιστικές διαδηλώσεις, ενώ λίγες ώρες αργότερα καλεί σε απογευματινή συγκέντρωση και η Χρυσή Αυγή.


Παρασκευή 25 Οκτωβρίου, 2013

Photo #36

Το Σάββατο 26 Οκτωβρίου, στις 12 μ.μ. ο Αντιφασιστικός Συντονισμός Αθήνας – Πειραιά καλεί σε συγκέντρωση και πορεία από την πλατεία Βικτωρίας με κατεύθυνση τον Άγιο Παντελεήμονα, όπου θα πραγματοποιηθούν καλλιτεχνικά δρώμενα. Ο αντιφασιστικός συντονισμός καλεί το λαό της Αθήνας, δύο μέρες πριν την 28η Οκτωβρίου να πει το σημερινό «Όχι» στο ναζισμό και το φασισμό. Αποφάσεις συμμετοχής στην κινητοποίηση έχουν πάρει και φοιτητικοί σύλλογοι. Οι διοργανωτές τονίζουν ότι μετά την «προκλητική ανακοίνωση της Χ.Α. που καλεί σε ανοιχτή συγκέντρωση την ίδια μέρα στις 6:00 μ.μ., δηλώνουμε κατηγορηματικά και προς κάθε κατεύθυνση πως δεν πρόκειται να επιτρέψουμε στους ναζί να διαδηλώσουν δημόσια για πρώτη φορά μετά τις συλλήψεις των ηγετικών τους στελεχών». Σε διαδήλωση με ειδικό στόχο τη ματαίωση της συγκέντρωσης της Χ.Α. καλεί η Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και το Φασισμό. Η ΚΕΕΡΦΑ καλεί, μετά την πορεία από την Πλατεία Βικτωρίας, σε συγκέντρωση στον Άγιο Παντελεήμονα στις 3 μ.μ. και πορεία προς το Σταθμό Λαρίσης «για να ματαιωθεί η ναζιστική παρέλαση μίσους της Χ.Α.». Από την άλλη η Χ.Α. έχει ανακοινώσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπροστά στα γραφεία της στον Σταθμό Λαρίσης «ενάντια στις άδικες, παράνομες, αντισυνταγματικές και αμιγώς πολιτικές διώξεις».
Πηγή: Καθημερινή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου