Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Στο μικροσκόπιο και ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ

Τρίτη, 29 Οκτωβρίου, 2013
Παρά τις παραφωνίες των πολιτικών τζιτζίκων, μπουτάρ, βενιζέλων, δεξιών, αριστερών, συριζάδων, χρυσαυγών, κομμουνιστών η μέρα του εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου πέρασε και όσοι είναι πραγματικοί Έλληνες άφησαν στην άκρη την κάθε αλαζονική νοοτροπία, κομματική ταυτότητα, αρωστιμένη ιδεολογία και βγήκε να τιμήσει τους ΑΘΑΝΑΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ από κάθε μεριά της Ελλάδας που πολέμησαν για την ΠΑΤΡΙΔΑ, πολέμησαν για την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, πολέμησαν για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ πολέμισαν για κάθε τι που έχει η ΕΛΛΑΔΑ. Η ΕΛΛΆΔΑ που προυπήρχε των βρόμηκων ιδεολογικών συμφερόντων των καλοπερασάκιδων πολιτικών της πλάκας. Και τα μέσα ενημέρωσης κάθε φορά κάνουν το ίδιο λάθος και “διαφημίζουν” γεγονότα που διαιρούν τον Ελληνισμό. Δεν θα πάω στη παρέλαση είπε ο Βενιζέλος γιατί ο περιφερειάρχης είπε αυτό! Εάν ήταν να πας για το τι θα πει ο περιφερειάρχης να μην πας κύριε. Εάν όμως έπρεπε να τιμήσεις τους πεσόντες του 1940 και κατ' επέκταση όλους τους ΗΡΩΕΣ ντροπή σου. Εσένα κύριε Βενιζέλο που μαζί με το Γιωργάκη πήγατε την Ελλάδα στο ΔΝΤ ποιος θα σε δικάσει; Αφήστε κατά μέρος νοοτροπίες του παρελθόντος και ενδιαφερθήτε για μία νέα Ελλάδα, μία ανεξάρτητη Ελλάδα.

Το κτήνος της Πάρου που προσπάθησε να βιάσει τη Μυρτώ τον Ιούλιο του 2012 θα καθίσει στο σκαμνί να δικαστεί γιά το έγκλημα που έκανε. Όταν η 15χρονη τότε Μυρτώ αντέδρασε στις ορέξεις του Πακιστανού της κτύπησε το κεφάλι στα βράχια και μετά με μία πέτρα της έσπασε το κρανίο. Φεύγοντας το κτήνος από το Πακιστάν που τον έφεραν στην Ελλάδα "πολιτικές τύπου Ραγγούση" της πήρε και το κινητό της τηλέφωνο. Τελικά συνελήφθη και βρίσκεται στη φυλακή. Την περασμένη Τρίτη ήταν να αρχίσει η δίκη αλλά αναβλήθηκε γιατί η Μαρία Κοτρώτσιου, μητέρα της Μυρτώς, που είναι η μάρτυς βρίσκεται στη Βοστώνη στο πλευρό της Μυρτώς. Και την έχει ανάγκη τη μητέρα της η Μυρτώ γιατί έστω και με τα μάτια επικοινωνεί με τη μητέρα της. Βέβαια είναι και ο Άδωνις (βλέπε Αντώνης) και το υπουργείο υγείας που τώρα τελευταία καθώς μαθαίνουμε σήκωσαν κόκκινη σημαία για την παραμονή της Μυρτώς στο νοσοκομείο της Βοστώνης. Είναι το υπουργείο του Άδωνις που έχει πάρει τον επίζηλο τίτλο από την διεθνή προσωπικότητα κ. Γλυκατζη-Αρβελερ “υπουργός παράδειγμα βλακείας” το οποίο λέει ότι στοιχίζει πολλά χρήματα η Μυρτώ στο κράτος. Εσείς κ. Άδωνη που έπρεπε να είχατε μαντρώσει αυτά τα εγκληματικά στοιχεία γιατί δεν το πράξατε; Τα υποβρύχια, οι μίζες, και τόσες μεγάλες ατασθαλίες... Αυτοί που πήγαν την Ελλάδα στο ΔΝΤ και στα νύχια και το ράμφος των διεθνών αρπακτικών; Θα χρησιμοποιήσω κι εγώ τον όρο που χρησιμοποίησε ο Άδωνις για τον Καμμένο και είπε ότι είναι “πολιτικός χαρακτηρισμός”, Λοιπόν, "άντε ρε καραγκιόζη".

Τρία στα τρία οι επιτυχίες στις εκδηλώσεις της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας και αυτά μέσα σε ένα μήνα τρεις εκδηλώσεις (δεξίωση για την Γενικό Πρόξενο της Ελλάδος στη Βοστώνη, το κονσέρτο για τον Νίκο Γκάτσο με την ομάδα Άνω Σύρος και προχθές με τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου). Βέβαια όπως κάθε φορά για να βγει κάτι καλό χρειάζεται δουλειά, συνεργασία και συμμετοχή. Το γεγονός ότι στην πραγματικότητα ακόμα δεν έχει συμπληρωθεί το ΔΣ της Ομοσπονδίας και το βάρος πέφτει σε μερικά από τα μέλη του ΔΣ έχει και αυτό τη δική του σημασία. Όμως, είναι κάποια πράγματα που πρέπει να τα διορθώσουμε. Δεν μπορούμε να πηγαίνουμε στις γιορτές του Ελληνισμού μόνοι μας. Είναι χρέος μας να φέρνουμε και τα παιδιά μας. Τους νέους και νέες οι οποίοι είναι το μέλλον του Ελληνισμού. Το κέρδος δεν είναι της διοίκησης της Ομοσπονδίας αλλά είναι κέρδος για την Ελληνική Ομογένεια, κέρδος για τον Ελληνισμό.

Την περασμένη εβδομάδα γυρίσαμε διάφορες περιοχές της Νέας Αγγλίας και τραβήξαμε πολλές ερασιτεχνικές φωτογραφίες από τις οποίες βάζαμε για πέντε ημέρες στην ιστοσελίδα. Συνολικά βάλαμε κοντά 60 φωτογραφίες στα άρθρα μας. Είναι φωτογραφίες με τα χρώματα που λαμβάνουν τα φύλλα των δένδρων στα μέσα με τέλος Οκτωβρίου κάθε χρόνο. Κάθε φωτογραφία έχει και έναν αριθμό. Ζητούμε από εσάς μέχρι αύριο το βράδυ να διαλέξετε τη φωτογραφία που σας αρέσει και να στείλετε στη διεύθυνση www.paneliakos.com ή paneliakos@gmail.com την επιλογή σας, ποιά φωτογραφία σας αρέσει. Το dead line είναι μέχρι αύριο το βράδυ. Από τα μηνύματα που έχουμε πάρει μέχρι στιγμής 5 φωτογραφίες είναι πολύ κοντά στις επιλογές των αναγνωστών μας. Τα αποτελέσματα θα τα έχουμε την Πέμπτη το πρωί.

Να που “κοριοί” είχαν μπει και στο κινητό της Καγκελαρίνας Άγγελας. Άκου εκεί ρε παιδί μου οι πράκτορες! Δεν το πιστεύω δηλαδή. Παρακολουθούσαν λέει τη Μέρκελ! Για να σοβαρευτούμε λιγάκι “λογικό” δεν είναι να την παρακολουθούν; Γιατί δηλαδή μόνο εμένα κι εσένα; Έχουν τον τρόπο ή μάλλον τους τρόπους του. Οι συνομιλίες μας στο κινητό ή σταθερό τηλέφωνο μπορούν να καταγραφούν. Μπορούν να ξέρουν ανά πάσα στιγμή που βρίσκεσαι από διάφορα πράγματα που έχεις όπως το κινητό τηλέφωνο (έστω και κλειστό να είναι, εκτός και βγάλεις την μπαταρία), από την πιστωτική κάρτα, από την άδεια οδηγήσεως (έχει κωδικό πάνω) μέχρι το αυτοκίνητό σου που έχει αρκετούς κωδικούς όπως ο αριθμός του αυτοκινήτου που είναι στο κάτω μέρος του παρμπρίζ, στο δεξιό μέρος του παρμπρίζ από τη μηχανολογική εξέταση που γίνεται (ΚΤΕΟ στην Ελλάδα) οι οποίες μπορούν να διαβαστούν από τις κάμερες και τους δορυφόρους. Ότι γράφεις και στέλνεις μέσο διαδικτύου. Μπορούν και ξέρουν από τις πιστωτικές κάρτες τι αγοράζεις από οπουδήποτε, ακόμα και τι τρως, ακόμα και τι βλέπεις στο διαδίκτυο, στην τηλεόραση... Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον αλλά και του σκότους. Λοιπόν τα μέσα και τα έξω ενημέρωσης λένε ότι η σιδηρά κυρία Καγκελάριος Μέρκελ ήταν κάτω από παρακολούθησή. Δεν είναι μόνο η Μέρκελ υποθέτω αλλά και όλοι οι αρχηγοί κρατών, αξιωματούχοι ακόμα και επιχειρηματίες. Τώρα γιατί τη Μέρκελ; Γιατί όχι; Τόσες επιχειρήσεις και κεφάλαια είναι στη Γερμανία που έχουν μεγάλη σημασία να μην ελέγχουν δηλαδή τα συμφέροντα τους; Λέτε να παρακολουθούσαν το Γιωργάκη, το Σημίτη, τον Καραμανλή... ; Μήπως έχουν λογαριασμούς εντός και εκτός Ελλάδος; Άραγε τι να ξέρουν οι μυστικές υπηρεσίες; Μετά μου λες ποιος κυβερνά...

H Σύνταξη 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου