Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Η δίκη του Δράκου της Πάρου αρχίζει

Τρίτη, 29 Οκτωβρίου, 2013

Αυτός είναι το κτήνος που φέρει το όνομα Αχμέτ Βακάς πρέπει να πληρώσει

Είχε κακοποιήσει τη 16χρονη Μυρτώ Παπαδομιχελάκη σε παραλία του νησιού τον Ιουλίου του 2012

Την Τρίτη είναι να αρχίσει στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Σύρου η δική του Πακιστανού Αχμέτ Βακάς, ο οποίος κατηγορείται για το βιασμό και την απόπειρα δολοφονίας της 16χρονης Μυρτούς, το καλοκαίρι του 2012 στην Παρο.
Η δίκη ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει την προηγούμενη Τρίτη αλλά αναβλήθηκε έπειτα από αίτημα των γονέων του κοριτσιού, οι οποίοι ήθελαν να είναι παρόντες στο δικαστήριο.  Να σημειώσουμε ότι σε κατ' ειδίαν συζήτηση με την μητέρα της Μυρτούς στο νοσοκομείο της Βοστώνης μας είπε ότι θα ταξιδέψει στην Ελλάδα για να είναι παρών στη δίκη αφού είναι η κύρια μάρτυρας.
Η άτυχη κοπέλα έχει μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης στη Βοστώνη, ΗΠΑ από τις αρχές Ιουνίου όπου την επισκευθήκαμε αρκετές φορές.  Η κατάσταση της υγείας της είναι πολύ σοβαρή.  Την τελευταία φορά που είδαμε την Μυρτώ ήταν την περασμένη Τρίτη.  Μαζί της είναι η μητέρα της Μαρία Κοτρώτσιου η οποία δίνει το δικό της αγώνα συμπαράστασης στη Μυρτώ.


Ο Δράκος ή το κτήνος από το Πακιστάν που προσπάθησε να βιάσει την 15χρονη Μυρτώ και όταν η μικρή αντιστάθηκε την κτύπησε στο κεφάλι με μία μεγάλη πέτρα, από τότε η κατάστασή της είναι πολύ σοβαρή.  Για πολλούς το συμβάν είναι ένα νούμερο από τα πολλά συμβάντα.  Για εμάς εδώ στη Βοστώνη που βρίσκεται η Μυρτώ είναι μια Ελληνοπούλα που θέλει τη βοήθεια των ιατρών και ανθρώπων.  Δεν πρόκειται για επιπόλαια τραύματα αλλά για τραύματα που τις έχουν επιφέρει σοβαρές κρανιοθραύσεις και κάθε μέρα, κάθε ώρα είναι ζήτημα ζωής.
Γιά άλλη μία φορά κάνουμε έκληση σε όλους τους αναγνώστες και αναγνώστριες να κάνετε μία προσευχή για τη Μυρτώ.   Οι γιατροί κάνουν ότι μπορούν και πρέπει να βάλει το χέρι του ο Θεός με τις δικές μας ευχές.

Η Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου